Gluma care îl scoate din sărite pe Fuego: „Sunt sătul, mi-a ajuns”

Gluma care îl scoate din sărite pe Fuego © Arhivă

Deși este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, întâmplarea face ca Fuego să fie și unul dintre cei mai ironizați. Pe numele său adevărat Paul Surugiu, cântărețul a devenit ținta multor glume, odată cu transformarea lui într-un personaj de pamflet.

Și dacă chiar Fuego a explicat că poate aprecia o glumă când este făcută cu bun simț, are și el o limită. Artistul mărturisește că există o anumită glumă de care absolut s-a săturat, fiind folosită până la saturație.

Gluma de care Fuego s-a săturat

Dacă ai gândit că este vorba despre glumele de pe seama celebrei piese „Împodobește, mamă, bradul!”, atunci ai ghicit. Fuego mărturisește că toate ironiile pe seama piesei, un adevărat imn al sărbătorilor de iarnă din România, i-au ajuns până la os.

„S-au făcut atâtea glume cu “Împodobește, mamă, bradul!”, încât sunt sătul, mi-a ajuns, sunt la limită. Când o glumă e bună și e făcută cu simț de răspundere și haioasă, râd și eu. Când faci ironii urâte, când glumele sunt spurcate, murdare, nu își mai au efectul. Am auzit atâtea bancuri cu bradul ăsta, zeci-sute de glume cu bradul”, a spus Fuego, pentru Click!

A compus piesa pentru părinți

Totul este cu atât mai greu de suportat încât piesa are o semnificație aparte pentru Fuego. Cântărețul a compus-o pentru părinții lui, într-o friguroasă noapte de iarnă, iar de atunci a devenit un adevărat hit, sinonim parcă cu Crăciunul.

„Piesa aceasta este pentru părinții mei, într-o noapte de iarnă în care ningea și veneam de la Piatra Neamț spre București. Mi-a venit în cap linia melodică și m-am gândit că toată lumea împodobește bradul. Îmi aduc aminte cum furam bomboanele din pom și puneam pietre micuțe în staniol”, a mai spus Fuego.


facebook whatsapp twitter pinterest