Hannelore de la "Insula Iubirii", mesaj dureros pentru Bogdan: "Aşa am pierdut cel mai iubit om"

+3 click pentru
galerie

Hannelore de la "Insula Iubirii", mesaj dureros pentru Bogdan: "Aşa am pierdut cel mai iubit om" © Facebook

Hannelore, fost concurentă la "Insula Iubirii", a transmis un mesaj dureros pentru Bogdan, cel alături de care a fost în Thailanda. După această experienţă şi după nunta pe care au făcut-o imediat, cei doi şi-au spus "adio" şi au divorţat. 

Hannelore demonstrează că regretă tot ce s-a întâmplat, însă acum este prea târziu. Cunoscuta blondină a scris totul pe reţelele de socializare, tocmai pentru a vedea toată lumea ce se petrece în sufletul ei. 

Citeşte şi - Bogdan de la "Insula Iubirii" dă cărţile pe faţă. Ce legătură are, de fapt, Andi cu divorţul dintre el şi Hannelore

"Cum e şi viața asta... atât de imprevizibilă, atât de scurta, atât de sucită şi cu aşa multe surprize... astăzi eşti, mâine nu mai eşti, zboară timpul cât ai clipi, timp pe care nu îl mai poți recupera. Timp in care iei decizii fărã să îți dai seama, in care faci lucruri fără să gândeşti. Fapte, care pe tine nu te dor dar pe cei din jurul tău îi dărâmă. Degeaba îmi pare rău, faptul e deja consumat. Aşa am pierdut cel mai iubit om, @bogdanjonescu omul cu care am plecat la drum. Dar fiecare greşala în această viață, are rolul ei şi acela de a fi mai bun, acela de a nu mai greşi şi acela de a aprecia oamenii importanți din viața noastră. Uneori nu există cuvinte şi nici scuze suficiente pentru anumite fapte. Cel mai important este să ştii să apreciezi atunci când ai şi când primeşti. Atunci când nu mai ai şi nu mai primeşti, degeaba conştientizezi cât de minunat a fost. Omul e făcut să îşi doreasca tot mai mult şi uneori uită ceea ce este cel mai important. Viața mea a luat întorsături de 180°. Ba am fost sus, ba jos şi aşa sunt in continuare. Viața asta mi-a dat câteva lecții grele dar importante şi cu siguranță vor mai fii. Una din ele este aceea că atunci când iubeşti, iubeşti. Dacă există dragoste adevarată, aceasta îşi va face loc indiferent de situații şi va gasi ea o cale. Frumusețea şi tinerețea trec, obligațiile şi obişnuințele vin şi pleacă iar orgoliul nu duce niciunde. Gura lumii nu o astupa nici pămantul... cu ce ne alegem? Nu pot decât să mă bucur şi să mă mulțumesc cu aceste lecții primite, să apreciez faptul că toate acestea au scos din mine o variantă mai bună şi nu în ultimul rând, faptul că m-am cunoscut pe mine şi ştiu cât de puternica pot fii. De asemenea le mulțumesc si prietenilor care au fost şi sunt alaturi de mine în orice conditii", a scris Hannelore, fostă concurentă la "Insula Iubirii".

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro