Hannelore de la "Insula Iubirii" s-a transformat într-o adevărată bunăciune după ce s-a tunat. Cum a ajuns să arate

+4 click pentru
galerie

Hannelore de la "Insula Iubirii" s-a transformat într-o adevărată bunăciune după ce s-a tunat. Cum a ajuns să arate © Instagram

Şi-a făcut schimbări majore şi este mai fericită ca niciodată! După ce i-a frânt inima ispitei Andy şi-a pus silicoane şi s-a tranformat într-o bombă sexy. Controversata timişoreancă Hannelore de la Insula Iubirii s-a transformat într-o adevărată bunăciune, după terminarea emisiunii.

Hannelore şi-a făcut multe îmbunătăţiri după ce a devenit cunoscută

Este una dintre cele mai controversate concurente de la Insula Iubirii şi cea care i-a furat inima ispitei Andy, pe care l-a jucat pe degete. Hannelore, pentru că despre ea vorbim, s-a transformat într-o bombă sexy. Şi-a pus silicoane, şi-a tonifiat corpul şi călătoreşte peste tot în lume. 

După ce a părăsit Insula Iubirii a fost într-o continuă transformare şi este clar că e mândră de felul în care arată. Spunem asta pentru că frumoasa Hannelore se postează în ipostaze care mai de care mai sexy, în costume de baie minuscule care să îi lase formele la vedere...eeeh, Andy şi Bogdan, vedeţi ce aţi pierdut? 

I-a sucit minţile lui Andy, l-a sedus şi apoi l-a abandonat, după care s-a reîntâlnit cu Bogdan, cu care s-a şi căsătorit, iar apoi s-a despărţit. Şi deşi părea că relaţia dintre Hannelore şi Andy are potenţial, blodina a renunţat la iubirea ispitei şi s-a întors în braţele lui Bogdan, de care ulterior s-a şi despărţit la puţin timp după nuntă. 

Hannelore a rămas în relaţii bune cu fostul soţ

Chiar dacă au existat mai multe probleme între ei în timpul competiţiei, Hannelore şi Bogdan au decis să-şi mai dea o şansă şi să se căsătorească. Se pare că nu a fost cea mai bună idee, pentru că au divorţat la scurt timp, însă cu toate astea, cei doi au rămas prieteni buni, gest apreciat de toată lumea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest