Horia Moculescu deplânge moartea lui Mihai Constantinescu. "Se răreşte lumea în jurul meu"

Horia Moculescu deplânge moartea lui Mihai Constantinescu. "Se răreşte lumea în jurul meu" © Arhiva

Numeroși artiști au reacționat, după vestea tristă din această seară. Mihai Constantinescu s-a stins din viață, la 73 de ani, și a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și apreciat. 

Horia Moculescu, unul dintre bunii prieteni ai lui Mihai Constantinescu și totodată partenerul său de scenă, a transmis un mesaj emoționant după moartea artistului, în care a subliniat ce a însemnat el pentru industria muzicală a României, dar a rememorat și vremurile când mergeau împreună la concerte prin țară.

Horia Moculescu, îngenuncheat de durere

"Am făcut turnee multe în ţară cu el, cu Olimpia Ţeicu, fără el, fără Ţeicu, numai el cu noi. Am fost cu el în Germania pentru un contract de două luni. Vă imaginaţi... I-am cunoscut familia, mama lui, sora lui. Era un om deschis, vesel. Făcuse Institutul de Educaţie Fizică şi Sport. Era sportiv. Şi, dacă avea ceva de spus, lua ghitara în mână şi cânta. Alt tip decât muzica folk. Era baladeur, baladeur... Se răreşte lumea în jurul meu. Şi, culmea, toţi sunt mai tineri - şi Mihai, şi Cristinoiu, şi Bogardo, şi Fugaru, şi Şuteu", a declarat Horia Moculescu, potrivit Antena3.ro.

Mihai Constantinescu a fost internat la Spitalul Floreasca în urmă cu cinci luni. În această seară s-a stins pe patul de spital, în urma unui stop cardio-respirator. Artistul avea probleme de sănătate, mai ales cardiace, cu care s-a luptat ani de zile, însă chiar dacă a sperat că se va însănătoși, destinul a avuit alte planuri. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro