I s-a făcut rău în trafic! Anca Serea a tras de urgenţă pe dreapta

+3 click pentru
galerie

Anca Serea © Facebook

Anca Serea luptă în continuare cu anemia severă de care suferă, iar în ultima perioadă a tot întâmpinat probleme. Vedeta a explicat ce i s-a întâmplat şi cum a ajuns să nu mai fie prezentă la botezul finului său deoarece i s-a făcut rău.

Anca Serea trebuia să fie alături de Adi Sînă la botezul finului lor, fiul Sandrei N, însă nu a mai ajuns. Toată lumea s-a întrebat ce se petrece cu ea, căci avea şi telefonul închis. Vedeta a povestit într-o emisiune TV că i s-a făcut rău în trafic şi a trebuit să tragă pe dreapta. Totul din cauza anemiei severe de care suferă. 

"Deocamdată, ferească Dumnezeu, nu. Nu! Ăsta e răspunsul (n.r. despre divorţ). Eu nu am fost deranjată de subiect în sine. Eu ştiu adevărul. Eu am fost invitată la un eveniment şi nu aveam verigheta. (...) Am avut o perioadă în care chiar nu m-am simţit foarte bine. Eu nu am apucat să îl anunţ nici măcar pe Adi. Nu am mai ajuns la botez pentru că a trebuit să trag maşina pe dreapta... da (n.r. i s-a făcut rău). Am o anemie destul de severă. Am descoperit-o când aveam 19 ani, ea s-a acutizat odată cu naşterile. Nu am descoperit care este cauza. Am fost suspectă de alte chestii, dar nu este cazul. Nu pot să iau suplimente de fier decât intravenos. (...) Am simţit că nu mai pot să conduc. Nici nu am apucat să îi spun lui Adi pentru că am rămas fără baterie.(...) Am avut probleme de sănătate. La cap şi o infecţie în gât. Mi s-a spus să am repaus. Nu am putut (...) Înţeleg meseria oamenilor. Cumva din orice subiect trebuie să realizeze o ştire", a spus Anca Serea într-o emisiune TV. 

Anca Serea vrea să se facă educatoare în curând. "Vreau să mă fac învăţătoare. Trebuie să fac o şcoală. Dar nu învăţătoare, mai bine educatoare", a mai povestit Anca Serea. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro