VIDEO / Anca Serea, dezvăluiri fără perdea din copilăria ei: „Lucrurile se întâmplau altfel”

+3 click pentru
galerie

Anca Serea © captură Antena Stars

Nu multe sunt vedetele care aleg să discute despre copilăria lor, dar Anca Serea este o persoană deschisă, care a vorbit despre această perioadă extrem de frumoasă, cum nu se putea mai sincer. 

Anca Serea şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre copilăria ei. Vedeta nici nu visa unde va ajunge, însă norocul, dar şi ambiţia pe care a avut-o mereu au ajutat-o să reuşească.

„Când eram copil, eram foarte cuminte, ca și acum. Am avut norocul că am crescut într-un orășel mic, de provincie, iar lucrurile se întâmplau altfel. Am fost foarte implicată în tot ceea ce înseamnă școală, am fost foarte cuminte. Mă jucam, făceam to felul de păpuși textile, găteam pentru păpuși, o făceam pe doamna învățătoare pentru păpuși, eram învățătoarea celorlalți copii. Nu îmi iese mie chestia asta cu duritatea, dar cine știe, mai încolo. Mă jucam cu ceilalți copii, băteam mingea pe maidan, dar nu jucam fotbal pentru că nu am fost niciodată bună la sporturui. Când eram mică, am făcut balet, dans, activități de-astea, mai de fetițe.

Nu mă vedeam aici. Îți dai seama că nu ai cum să-ți imaginezi, decât dacă ești foarte cutezător cu mintea și să-ți planifici totul, pas cu pas. Este și educație, și voia Celui de Sus, noroc, mai multe aspecte. Poate sunt oameni care merită de 100 de mii de ori să fie într-un loc și nu sunt.

Ne-a adus ceva cadouri. Adi, de fiecare dată când pleacă de acasă, aduce ceva, că așa e normal. Mi-a adus niște pantofi foarte frumoși, știe că îmi plac pantofii frumoși, iar copiilor tot felul de jucării, bomboane, dulciuri” a povestit Anca Serea, pentru Antena Stars. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro