Iasmina, fosta lui Daminuţă, prima apariţie la TV după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Iasmina, fosta lui Daminuţă, prima apariţie la TV după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor © captura video

Iasmina, fosta soţie a lui Cristian Daminuţă, a trecut prin momente de cumpănă, a încercat să îşi pună capăt zilelor. Blonda a intrat în direct în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” din această seară şi a povestit pas cu pas tot ce s-a întâmplat.

Iasmina are o relaţie cu un medic arab şi se bucură de sprijinul necondiţionat al părinţilor în aceste clipe tulburătoare.

"M-am urcat în maşină cu gândul de a-mi lua viaţa"

„Oricine trece printr-o perioadă mai grea în viaţă, şi eu am trecut prin aşa ceva. Am trecut printr-o depresie. Au fost mai multe evenimente care m-au dus la acest gest ruşinos, pot să spun! Acum două zile am fost plecată de la părinţii mei (...) Mă deranja orice, orice mi se spunea, mă supăram şi mă enervam pe toată lumea. Şi dacă eram întrebată dacă mănânc mă enervam (...) M-am certat şi cu părinţii mei şi eu am o relaţie bună cu ei şi am fost afectată. Pe drum de la Oraviţa am luat mai multe pastile cu gândul de a-mi încheia viaţa. M-am urcat în maşină cu gândul de a-mi lua viaţa, credeam că ajung în Timişoara că mă pun să dorm şi totul se va încheia (...) Fix când eram în faţa blocului, nu aşteptam să fiu salvată, m-am întâlnit cu prietena mea bună. S-a uitat la faţa mea, şi-a dat seama că parcă nu sunt eu şi m-a ajutat. Mi-a sunat părinţii care mă susţin necondiţionat. Am fost împreună la biserică şi cred că doar prin credinţă pot depăşi acest moment”, a povestit Iasmina pentru „Agenţia VIP”.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro