Fosta soţie a lui Cristian Daminuţă, Iasmina Halas, însărcinată? Fotografia care spune tot. FOTO

+3 click pentru
galerie

Fosta soţie a lui Cristian Daminuţă, Iasmina Halas, însărcinată? Fotografia care spune tot. FOTO © Instagram

La începutul verii, fosta soţie a fotbalistului Cristian Daminuţă, Iasmina Halas, declara că şi-a revenit din depresie şi că vrea să iubească din nou! Iată că, acum, vedeta a reuşit să ridice câteva semne de întrebare în rândul admiratorilor. S-a îndrăgostit din nou şi, mai mult, este însărcinată? Fotografia postată chiar de ea ne face să credem că da!

În aprilie 2017, Iasmina Halas începea o poveste de dragoste cu Cristian Daminuţă. La scurt timp, blondina a rămas însărcinată doar că nu a devenit mămică, deşi îşi dorea enorm acest lucru, făcând avort spontan. Cei doi s-au despărţit cu două luni înainte de nuntă şi şi-au continuat viaţa pe drumuri separate.

Cristian Daminuţă şi-a găsit fericirea în braţele unei noi domnişoare şi acum aşteaptă naşterea băieţelului său. Fotbalistul a dat vestea postând o fotografie cu el și cu iubita lui, alături de un emoticon cu o femeie însărcinată, o inimioară și 2 pahare pline cu șampanie, pesemne că este tare mândru de faptul că va deveni tătic.

Dacă e să ne luăm după fotografia postată în urmă cu puţin timp de Iasmina Halas pe reţelele de socializare, lucrurile par destul de clare şi în cazul ei! Blondina a fotografiat un test de sarcină şi a ataşat un mesaj... surprinzător.

"Ce să fie, ce să fie...", a scris Iasmina Halas. Desigur, nu a uitat să pună şi un emoticon cu un bebeluş! Ce se întâmplă în viaţa ei şi dacă într-adevăr urmează să devină mămică, rămâne de văzut! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro