Să vezi şi să nu crezi! Iasmina, românca măritată cu cel care deţine Statuia Libertăţii, vrea să muncească din nou

+3 click pentru
galerie

Să vezi şi să nu crezi! Iasmina, românca măritată cu cel care deţine Statuia Libertăţii, vrea să muncească din nou © captură video

Are lumea la picioare şi ar putea să stea acasă cu familia, să meargă la shopping, în vacanţe şi să-şi facă toate poftele. Însă, după ce mai creşte bebeluşul ei şi al lui Bradford Hill, bărbatul care deţine Statuia Libertăţii, este hotărâtă să se întoarcă la muncă!

Desigur, nu este vorba de bani! Iasmina nu se vede casnică şi întotdeauna i-a plăcut să fie înconjurată de oameni, să muncească. Totul va trebui să mai aştepte, pentru că bebeluşul ei este micuţ, iar blondina vrea să se ocupe de creşterea sa. 

Iasmina Milutinovici Hill a intrat în direct la "Răi Da Buni" şi a mărturisit, printre altele, că abia aşteaptă să se întoarcă la serviciu. 

"Nu mi-e dor neaparat să mă trezesc dimineaţa, pentru că mă trezesc aşa mai mereu, dar îmi este dor de birou. Am fost acum două săptămâni că a fost ziua unui angajat, a împlinit 75 de ani. Şi am fost să fac poze, să filmez, să pun Facebook şi ce mai trebuia. Mi-a fost dor enorm, enorm! Însă, plănuiesc să mă întorc la serviciu din septembrie-octombrie. Ăsta ar fi planul. Nu-mi place să stau acasă. Nu mă văd casnică. Îmi doresc, dar încă e prea mic copilul", a dezvăluit Iasmina Milutinovici Hill. 

Iasmina Milutinovici este originară din Timişoara. A terminat Facultatea de Științe Politice din Timișoara, apoi le-a cerut părinţilor permisiunea să plece în Statele Unite, acolo unde l-a întâlnit pe Bradford Hill. A fost remarcată rapid de acesta după ce a mers să se angajeze în firma sa. S-au căsătorit în vara anului trecut. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro