Cuplurile mondene ale momentului au sărbătorit împreună. Soții Pastramă, la „șuetă” cu Bianca și Bodi

+3 click pentru
galerie

Cuplurile mondene ale momentului au sărbătorit împreună. Soții Pastramă, la „șuetă” cu Bianca și Bodi © Instagram

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit religios în acest weekend, iar alături, pentru celebrare, le-a fost un alt cuplu monden extrem de controversat. Este vorba despre nimeni alții decât Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, trecuți recent printr-o perioadă mai neagră în relație.

Ieri, Bianca și Bodi au mers la TV, pentru a lămuri situația așa zisei despărțiri. Deși au confirmat că au existat câteva zile de tensiuni, cei doi au concluzionat cu ce era mai important: sunt în continuare un cuplu.

Tot ieri, Brigitte a postat o poză de la o ieșire în oraș, în cinci, între soții Pastramă și cuplul Bianca-Bodi. Zicem în cinci, pentru că alături le-a fost și fiica lui Alex Bodi.

Ce a oferit Pastramă pentru Brigitte, după ce s-a furat mireasa

Să vorbim despre momentul în care a fost furată mireasa. Este o bine cunoscută tradiție la nunțile noastre, una pe care Brigitte a luat-o și a transformat-o puțin. Mireasa a fost „luată pe sus” de niște mascați, iar răscumpărarea dată de Pastramă a fost una pe măsură.

„A fost o seară de vis, cei doi au dansat valsul mirilor pe muzica celor de la trupa Prestige. Alături de ei au mai cântat mai mulţi solişti de muzică populară, dar şi Mahala Raï Banda, sau Nikos şi Jamal. Ensar Duman a fost cel care a furat mireasa şi pentru care s-a cerut răscumpărare un obiect de 500 de grame de aur. Mâncarea şi băutura au fost la superlativ, au fost mai multe feluri de mâncare, de la aperitiv la peşte, somon sau vită”, a dezvăluit Kamara, pentru Click!

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro