Îl mai ţii minte pe Viorel de la MPFM? După ce i-a spus adio Oanei s-a căsătorit şi a făcut doi copii

+4 click pentru
galerie

Îl mai ţii minte pe Viorel de la MPFM? După ce i-a spus adio Oanei s-a căsătorit şi a făcut doi copii © Facebook

Îl mai ţii minte pe Viorel, fostul concurent de la Mireasă pentru fiul meu? Acesta a format un cuplu cu Oana, însă i-a spus adio, iar astăzi se bucură de familia frumoasă pe care şi-a întemeiat-o.

Viorel şi Oana au format unul dintre cele mai neaşteptate cupluri de la Mireasă pentru fiul meu. Cei doi au fost împreună o bună bucată de vreme, însă, într-un final s-au despărţit. Viorel a plecat singur acasă şi a încercat să-şi refacă viaţa în afara competiţiei.

Şi bine a făcut. Tânărul a întâlnit-o pe Andreea, alături de care a întemeiat o familie extrem de frumoasă. De altfel, cei doi s-au şi căsătorit, iar nunta lor a putut fi urmărită la emisiunea ''Nuntă cu scântei'' de la Antena 1.

Înainte de căsătoria religioasă, însă, Viorel şi Andreea au avut parte de prima cea mai mare bucurie din viaţa lor, pentru că pe lume a venit Daria. Micuţa a fost aşteptată cu mari emoţii de cei doi părinţi.

Viaţa i-a binecuvântat, din nou, puţin mai târziu, pentru că în noiembrie 2018, Viorel şi Andreea au devenit iar părinţi. Soţia fostului concurent de la Mireasă pentru fiul meu a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. De atunci, viaţa lor s-a schimbat radical şi în cel mai frumos fel, iar Andreea şi Viorel sunt mai fericiţi ca niciodată.

Viorel şi Andreea sunt împreună de şase ani

Viorel, fostul concurent de la MPFM, şi Andreea s-au căsătorit civil în august 2015, iar în luna noiembrie a venit pe lume primul lor copil. Trei ani mai târziu, familia li s-a mărit, după naşterea celui de-al doilea copilaş. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro