Îl mai țineți minte pe Florin de la MPFM? S-a îngrășat mult și nu mai arată deloc așa cum îl știați

+4 click pentru
galerie

Îl mai țineți minte pe Florin de la MPFM? S-a îngrășat mult și nu mai arată deloc așa cum îl știați © Arhivă

Îl mai țineți minte pe Florin de la Mireasă pentru fiul meu? Acesta a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți, pentru că știa de fiecare dată să spună lucrurilor pe nume.

Florin de la MPFM a intrat cu speranțe mari în competiție, acolo unde își dorea să-și întâlnească sufletul pereche. Chiar dacă a petrecut o perioadă mare în casa dragostei, norocul nu s-a lipit de el, pentru că marea iubire era, de fapt, afară. La puțin timp de la ieșirea din competiție, Florin de la MPFM a întâlnit-o pe Ramona, care i-a schimbat viața.

Cei doi au început o relație, iar totul a decurs cum nu se poate mai bine între ei. Florin a povestit în exclusivitate pentru Spynews că Ramona a fost cea care a făcut primul pas. După ce s-au cunoscut, Florin s-a îndrăgostit iremediabil și nu a mai lăsat-o pe aceasta să-i scape. Ba chiar s-au și căsătorit. Florin de la MPFM și Ramona au făcut nuntă în luna septembrie a anului trecut, iar totul a fost exact așa cum au visat.

"Ne-am cunoscut acum 4 ani, ea mi-a dat cerere după ce am ieșit din casa MPFM. Dintre miile de cereri, ea mi-a atras atenția. Am vorbit cu ea, ne-am văzut și ne-am plăcut pe loc. De trei ani și ceva m-am mutat de la Pitești la Craiova, la ea. Acum doi ani am stabilit nunta, iar pe 25 septembrie a avut loc cel mai frumos eveniment din viața noastră. Am fost aproximativ 200 de persoane, am vrut sa ne simțim bine, sa fie mâncare bună, muzică bună", a spus Florin, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", pentru Spynews.

În plus, bucuria absolută au simțit-o, însă, în luna iulie a acestui an, atunci când cei doi au devenit părinți. Ramona a adus pe lume o minunăție de copil. Anul acesta, fericiții părinți vor petrece primul Crăciun alături de fiul lor, astfel că au făcut și o ședință foto de neuitat. În imagini nu am putut să nu observăm, însă, că Florin s-a schimbat destul de mult față de acum câțiva ani, el luând câteva kilograme bune. Dar, nu-i așa, acesta este semn că îi merge bine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro