Îl vezi mereu cu zâmbetul pe buze, dar ascunde o dramă teribilă. Cătălin Bordea, abandonat de tată la 2 ani, într-un autobuz

+3 click pentru
galerie

Îl vezi mereu cu zâmbetul pe buze, dar ascunde o dramă teribilă. Cătălin Bordea, abandonat de tată la 2 ani, într-un autobuz © Instagram

Îl vezi mereu cu zâmbetul pe buze și lasă impresia că totul este perfect în viața sa. Puțină lume știe, însă, durerea pe care Cătălin Bordea o are în suflet. Colegul lui Dan Capatos a fost abandonat de tată, într-un autobuz, atunci când avea 2 ani.

Deși poate părea un scenariu de film, totul este cât se poate de real. Chiar Cătălin Bordea a fost cel care a povestit durerea pe care o are mereu în suflet, de mulți ani.

Cătălin Bordea nu a avut o copilărie perfectă, asta pentru că părinții lui s-au despărțit atunci când el avea 2 ani. La un moment dat, după ce părintele său a plecat, mama lui Cătălin Bordea a decis să-l caute și să-l lase pe Cătălin Bordea la el o prioadă, până când își va regăsi instinctele de tată. Nu a fost așa, însă, asta pentru că Bordea a fost abandonat de tată într-un autobuz.

Da, da, ați auzit bine. Actorul a fost lăsat de propriul părinte în mijlocul de transport, însă norocul lui a fost bunica, cea care a plecat în căutarea lui și l-a găsit destul de repede.

''Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam'', a spus Cătălin Bordea, în urmă cu ceva timp.

De asemenea, Cătălin Bordea a povestit că nu i-a purtat pică tatălui său, iar zece ani mai târziu a decis să-l caute. După ce l-a găsit, acesta l-a acceptat și l-a primit în casa sa, însă ceea ce l-a marcat a fost comportamentul soției tatălui său, care nici nu știa de existența sa. Femeia s-a purtat cu el exemplar și chiar i-a făcut de mâncare.

''La 12 ani, m-am gândit să-mi caut tatăl. Am luat certificatul de naştere la mine şi am mers la el. Pentru el nu a fost un şoc, dar a fost unul pentru soţia lui de atunci. A intrat în casă de mână cu mine şi i-a spus că sunt fiul lui… iar femeia…  de parcă mă cunoştea de-o viaţă, m-a întrebat dacă îmi este foame şi mi-a făcut cei mai buni cartofi prăjiţi, pe care i-am mâncat vreodată. Dacă trebuie în viaţa asta să fac rost de un număr de telefon, de al ei trebuie să fac rost'', a spus Cătălin Bordea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro