Ilie Năstase, decizie radicală pentru iubita lui Ioana. Ce a făcut fostul tenismen în numele iubirii

+3 click pentru
galerie

Ilie Năstase, decizie radicală pentru iubita lui Ioana. Ce a făcut fostul tenismen în numele iubirii © Arhivă

Ilie Năstase şi Ioana Simion formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autothon. Fostul tenisemn este îndrăgostit până peste cap de iubita lui, pentru care este dispus să facă oricât de multe sacrificii pentru a o şti fericită. De curând, vedeta a luat o decizie radicală în numele iubirii.

Dragostea pluteşte în aer pentru Ilie Năstase şi Ioana Simion. Cei doi sunt nedezlipiţi unul de celălalt, iubindu-se la fel de mult ca în prima zi în care s-au cunoscut. De dragul iubirii pentru partenera sa, fostul tenismen a ales să îşi schimbe domiciliul.

Ilie Năstase a demonstrat că nu stă pe gânduri atunci când vine vorba despre fericirea omului drag sufletului său. Vedeta a luat decizia a se muta împreună cu Ioana simion în Constanţa, oraş în care de altfel frumoasa brunetă s-a şi născut. 

Pe lângă faptul că această hotărâre îi va apropia şi mai mult, fiind mereu unul lângă celălalt, Ilie şi Ioana au luat în calcul şi alte avantaje. Spre deosebire de viaţa agitată din Capitală, aceştia se vor putea relaxa acum în Constanţa, fiind un oraş mult mai liniştit.

Ilie şi Ioana se gândesc din nou la nuntă

Chiar dacă nu au oferit nicio dată exactă în ceea ce priveşte nunta, Ioana se gândeşte deja la cum va arăta rochia pe care o va purta la fericitul eveniment.

„Nunta e posibil să fie la vară, încă nu știm exact. Rochia de mireasă îmi doresc să fie clasică, albă clar, cât mai simplă”, a spus Ioana pentru Libertatea, la finele anului trecut.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro