Ilie Năstase a reușit să o împace pe Ioana Simion, după ce bruneta a plecat de acasă. Fostul tenismen a cheluit mii de euro

Ilie Năstase a reușit să o împace pe Ioana Simion, după ce bruneta a plecat de acasă. Fostul tenismen a cheluit mii de euro © Arhiva

Primele zvonuri că Ilie Năstase și Ioana Simion sunt la un pas de divorț au apărut în această vară, atunci când au amânat nunta. Apoi, bruneta a decis să se mute din domiciliul cojugal într-un apartament cu chirie, iar atunci gurile rele au spus că nu mai există nici o șansă de împăcare.

Ei bine, iată că între cei doi este totul lapte și miere și se înțeleg mai bine decât niciodată. După o perioadă tumultoasă, acum Ilie Năstase a încercat să își împace soțioara cu câteva cadouri, în speranța că îi va intra, din nou, în grații. Ilie Năstase o va duce pe Ioana în vacanță în Turcia și Spania, iar de curând s-au mutat iar împreună și plănuiesc în detaliu escapadele romantice. "Toate bune, mulțumim. Suntem puțin plecați în acest weekend și ne bucurăm de aceste oportunități", a declarat Ioana Simion, potrivit click.ro.

Și-au mai acordat o șansă

Ioana Simion a decis să îi mai acorde o șansă fostului tenismen, iar acum se pare că sunt pe drumul cel bun și că vor să lupte în continuare pentru căsnicia lor, plină de suișuri și coborâșuri.

În urmă cu câteva luni, Ilie Năstase și Ioana Simion anunțau cu surle și trâmbițe că fac nuntă mare în luna august a acestui an, dar la fel de repede au și anulat evenimentul. Toată lumea s-a gândit că s-au despărţit, însă adevărul era complet altul. "Eu am schimbat puţin planurile. Nu vreau să ştie nimeni când va avea loc. Îmi place să mă bucur de intimitate. Dacă vreodată va avea loc voi fi doar eu şi el şi apropiaţii. (...) Dacă faci un lucru trebuie să te gândeşti foarte bine şi să calculezi orice pas. Eu am încercat să fiu cât mai discretă. Viaţa mea intimă că priveşte doar pe mine şi atât", a spus soţia lui Ilie Năstase pentru Antena Stars. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro