Ilie Năstase și Ioana Simion, ultima apariție publică împreună! Mai formează sau nu un cuplu?

+3 click pentru
galerie

Ilie Năstase și Ioana Simion, ultima apariție publică împreună © Antena Stars

Toate relațiile lui Ilie Năstase au fost cu năbădăi. Drept urmare, aproape nimeni nu este surprins să audă de câte un nou episod mai „nebunatic” din viața romantică a fostului mare tenismen. În prezent, se iubește cu Ioana Simion, femeia care i-a devenit și soție acum câteva luni. Dar și iubirea asta ar fi pe ducă, scrie presa.

Totul părea roz și perfect între Ilie Năstase și Ioana Simion. Cei doi mergeau mereu în vacanțe de vis, se plimbau peste tot mână în mână, își declarau dragostea. Lucrurile au luat o turnură bizară, însă, în momentul când au început focurile organizării nunții.

Mai formează Ioana și Năstase un cuplu?

Mai întâi, au anulat nunta. Au apărut graiuri care vorbeau de un divorț, de infidelitate, de un final prematur al unei povești de dragoste. Ulterior, multe dintre zvonuri au fost infirmate, iar Năstase și Ioana par să fi revenit la relații mai bune. Până zilele trecute, când s-a aflat că actuala doamnă Năstase s-a mutat din celebra vilă pe care fostul sportiv a împărțit-o și cu celelalte neveste.

Atunci au început iar zvonurile unei despărțiri, unele care ar fi fost, oarecum, confirmate de Ioana.

Imagini cu Năstase și Ioana, în premieră

Dar nici asta nu e atât de simplu. „Agenția VIP” a difuzat imagini în premieră, cu soții Năstase, în timpul unui eveniment. Este ultima lor apariție publică, unul alături de altul, și a ridicat multe semne de întrebare legate de situația lor actuală. Cel mai probabil, însă, există într-adevăr o despărțire, însă una mai abstractă – de acomodare, de reinventare. Chiar Ioana spusese că nu vrea să stea în aceeași casă în care s-au plimbat Amalia sau Brigitte, preferând să locuiască singură, într-un alt loc.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro