Ilie Năstase şi iubita lui, Ioana, vor să fie părinţi! Îşi doresc o fetiţă

+3 click pentru
galerie

Ilie Năstase şi iubita lui, Ioana, vor să fie părinţi! Îşi doresc o fetiţă © Facebook

Ilie Năstase şi Ioana duc relaţia la un alt nivel! Îndrăgostit până peste cap, fostul mare tenismen a vorbit despre iubita lui şi despre faptul că îşi doresc un copil împreună. 

Ilie Năstase a declarat că el şi iubita lui, Ioana, vor să aibă o fetiţă, mai ales că ea are un băiat. La 72 de ani, se vede din nou tată şi speră că se va descurca de minune. 

"Dacă se întâmplă accept cu mare plăcere. Da, şi ei la fel (le-ar plăcea). Mai ales o fetiţă, că ea are un băiat", a spus Ilie Năstase într-o emisiune TV. 

Ioana i-a schimbat viaţa lui Ilie Năstase, iar fostul mare tenismen a declarat că îi est recunoscător că a apărut în viaţa lui. 

"Îmi dăduse numărul şi am întrebat-o din nou să văd dacă e acelaşi. Am vorbit la telefon. Trebuia să plec într-o vacanţă singur, în Italia, am întrebat-o dacă ar vrea să meargă cu mine şi a acceptat. Am stat vreo opt zile. Voiam să plecăm. A fost prima dată când ne-am cunoscut mai bine. Suntem pe aceeaşi linie. A venit exact când aveam nevoie de o persoană aşa. Să trec peste situaţia aia. Nu cred că a citit ea... era la Constanţa, îşi vedea de treaba ei. Bine că s-a întâmplat şi acum suntem bine. (...) Da, ne-am văzut l ziua Emei, au discutat puţin (n.r. Ioana şi Amalia). E bine că fetele mele chiar o iubesc pe Ioana", a povestit Ilie Năstase. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro