Ilie Năstase nu are niciun cuvânt de spus în faţa noii iubite. Prietenii sunt şocaţi de ce a putut să-i facă la ziua ei

+3 click pentru
galerie

Ilie Năstase, alături de noua iubită, Ioana © Facebook

Ilie Năstase pare să-şi fi găsit femeia care să-l pună la respect. Noua iubită, Ioana, nu seamănă deloc cu Brigitte, iar fostul tenismen nici nu comentează în faţa ei. Un episod care a avut loc recent i-a uimit pe apropiaţii lui Ilie Năstase, cărora nu le vine să creadă că fostul sportiv este în stare de aşa ceva pentru actuala lui iubită.

Totul a plecat de la petrecerea la ceas aniversar pe care Ioana, iubita lui Ilie Năstase, a dat-o weekendul trecut la mare. Ioana şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar alături de ea au fost Ilie Năstase şi toţii prietenii ei. Un apropiat al fostului tenismen a vorbit pentru Cancan despre cum au stat lucrurile, acesta fiind foarte dezamăgit de cum a decurs totul. Sursa respectivă spune că Ioana a fost foarte strictă cu lista de invitaţi, nepermiţându-i lui Ilie să-şi invite prietenii.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Ilie Năstase şi-a dat gata noua iubită! Orice femeie ar râvni la un asemenea cadou

”Femeia e teroristă! A luat lista cu invitați și a tăiat din ei. La petrecere au fost numai cunoștințele, amicii ei. De la Ilie, nimeni. Pe când era cu Brigitte, se punea problema? Veneau cunoștințe, prieteni, amici și ai lui, și ai ei”, a spus o persoană apropiată lui Ilie, potrivit Cancan.

De asemenea, dacă pe vremea când avea o relaţie cu Brigitte, după o petrecere, aceasta se retrăgea în cameră lăsându-l pe Ilie Năstase să mai petreacă ceva timp cu prietenii la un păhărel, de această dată, însă, Ioana l-a luat imediat cu ea în cameră, lăsând să se înţeleagă că ea este cea care face legea în relaţie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro