S-a spus că s-au despărțit, dar sunt mai apropiați ca niciodată! Ipostaza incredibilă în care au apărut Ilie Năstase și soția lui

+3 click pentru
galerie

S-a spus că s-au despărțit, dar sunt mai apropiați ca niciodată! Ipostaza incredibilă în care au apărut Ilie Năstase și soția lui © Facebook

Au circulat zvonuri potrivit cărora Ilie Năstase și soția lui, Ioana, ar fi la un pas la divorț. Primele semne au apărut în acestă vară, după ce au anulat nunta din august, iar a doua lovitură în relația lor a venit în urmă cu puțin timp, atunci când bruneta s-a mutat din domiciliul conjugal.

Gurile rele au spus că fostul tenismen este pe cale să încheie căsnicia cu bruneta, însă acum cei doi demonstrează încă o dată că sunt un cuplu foarte sudat și nu vor să renunțe la tot ce au construit până acum.

Zâmbitori și fericiți împreună

După ce au anulat nunta, Ioana Simion și-a motivat alegerea spunând că Ilie Năstase s-a grăbit atunci când a anunțat data nunții și a declarat că preferă o nuntă restrânsă, departe de ochii presei și la care să participe doar familia și prietenii foarte apropiați.

Ei bine, acum Ioana Simion și Ilie Năstase par mai fericiți ca niciodată și au apărut într-o ipostază suprinzătoare. Cei doi au mers împreună cu câțiva prieteni la Mănăstirea Voroneț. Ioana Simion a purtat chiar și o eșarfă pe cap, pentru a se integra perfect în peisaj. Oare cei doi au apelat la ajutorul Divin pentru a-și rezolva problemele din cuplu?

Cert este că amândoi erau foarte zâmbitori și au apărut îmbrățișați, semn că totul este bine în căsnicia lor și nici vorbă de despărțire. În urmă cu puțin timp, Ioana Simion a confirmat că s-a mutat din vila unde a locuit alături de Ilie Năstase într-un apartament cu chirie.

"Eu am schimbat puţin planurile. Nu vreau să ştie nimeni când va avea loc. Îmi place să mă bucur de intimitate. Dacă vreodată va avea loc voi fi doar eu şi el şi apropiaţii. (...) Dacă faci un lucru trebuie să te gândeşti foarte bine şi să calculezi orice pas. Eu am încercat să fiu cât mai discretă. Viaţa mea intimă că priveşte doar pe mine şi atât", a spus soţia lui Ilie Năstase pentru Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro