"Fata mea este model". Imagine adorabilă cu Ana Georgia. Cum a reuşit Simona Gherghe să-şi surprindă micuţa

+3 click pentru
galerie

"Fata mea este model". Imagine adorabilă cu Ana Georgia. Cum a reuşit Simona Gherghe să-şi surprindă micuţa © Foto: Instagram

Simona Gherghe este o mamă cu acte în regulă. Aflată în concediu de maternitate, frumoasa prezentatoare se bucură din plin de timpul petrecut cu copiii ei. Şi pentru că acum este vremea frumoasă, aceasta reuşeşte să iasă destul de des la plimbare cu micuţii.

Şi, aşa cum se întâmplă cu toate mamele de fete, şi micuţa Simonei Gherghe a început să-i calce mamei sale pe urme şi să fie foarte cochetă. Simona Gherghe a surprins-o într-o ipostază extrem de simpatică pe fiica sa, Ana Georgia, care nu a vrut să iasă din casă fără mărgele la gât.

Fotografia postată de vedetă cu fetiţa ei este de-a dreptul adorabilă, iar fanii au răsplătit-o cu mii de like-uri. "N-a vrut să iasă afară fără mărgele", a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Vedeta "Acces Direct", despre rolul de mamă

"E frumos? Puțin spus. E minunat! E greu? Al naibii de greu. Scriu rândurile astea pentru femeile care se pregătesc să fie mame și pentru cele ca mine, lăuze. Aș fi putut să las la descriere doar partea cu minunatul, dar nu vreau să cosmetizez nimic. N-ar fi cinstit. Prea am văzut postări în care totul e doar despre fericire, armonie și zâmbete ca-n reclame. Până acolo, e drum lung. Și noi zâmbim în poză, dar dincolo de zâmbet, sunt multe. Oboseală cruntă, două, trei ore de somn pe noapte, cu plâns mult, cu furtună hormonală post-partum, cu o mie de griji și îndoieli, cu dureri de sâni și de burtă și de spate. Cu Ana, care se bucură de Vlad și l-ar pupa toată ziua, dar care nu înțelege de ce trebuie să o împartă pe mami, mami a ei de care și ea are nevoie, pentru că și ea e atât de mică... Privirea ei, uneori, mă înțeapă drept în inimă. Și da, ziua încerc să fiu mai mult a ei, căci noaptea-i a lui Vlad. Asta când nu se trezește ea plângând și strigând după mine. Iar când se trezesc amândoi, atunci să te ții... Și, printre toate astea, mai avem momente când e liniște, când Vlad e pe brațul meu stâng și doarme, iar Ana, pe brațul drept și se uită la desene. Uite, pentru clipele astea se șterg alea grele, cu nopți lungi, cu extenuare de simți că te doare carnea și nu mai știi încotro s-o apuci. Și mai sunt, apoi, plimbările noastre, când reușim să sincronizăm programul copiilor. Noi patru, învățând să trăim unii cu alții. Cu fiecare zi care trece, e cu un minut mai ușor. O simt. Și, Doamne, cum prețuiesc minutul asta... Știu că, poate, n-ar fi trebuit să scriu, că textul asta mă expune, poate, prea tare, dar e că o spovedanie a unei #mamededoi, la început de drum. Și mai știu că nu sunt singură", este mesajul emoţionant transmis de Simona Gherghe.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro