Imagine de colecție de la nunta Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf: "Noi rămânem la fel"

+3 click pentru
galerie

Imagine de colecție de la nunta Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf: "Noi rămânem la fel" © Instagram

Anamaria Prodan și-a surprins toți admiratorii de pe rețelele de socializare cu o fotografie de colecție de la nunta ei cu Laurențiu Reghecampf, eveniment care a avut loc în urmă cu aproximativ 11 ani. 

Anamaria Prodan a publicat pe pagina sa o imagine care în doar câteva minute a strâns mii de aprecieri. Oamenii și-au amintit de evenimentul grandios care a avut loc în cinstea căsătoriei celor doi. 

"👀👀👀😂❤️❤️❤️ trece timpul... noi rămânem la fel ❤️❤️❤️#family #wedding #myson #mynice #maya #reghejr #bebeto", a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii. 

Deși au trecut 11 ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt neschimbați, cu excepție făcând look-ul sexy-impresarei, care acum își poartă părul drept și lung. "Superbi", le-a scris imediat cineva.  

Recent, Anamaria Prodan a fost surprinsă cu ochii în lacrimi. Aflată în America pentru câteva zile, cunoscuta impresară a fost nevoită să plece de acolo, iar despărțirea de fiica Sarah a fost una emoționantă. Sarah a filmat-o pe Anamaria Prodan cu lacrimi în ochi. 

De asemenea, tot acolo, Anamaria Prodan s-a bucurat și de timp petrecut alături de sora ei, Anca, cea pe care o veste destul de rar, dat fiind faptul că ea trăiește acolo, iar impresara stă mai mult prin Dubai sau România. Surori. "Îmi iubesc sora"scris Anamaria Prodan în dreptul unei imagini cu ea și Anca. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro