Imagine emoționantă cu fiica lui Carmen Simionescu. Bogdan Căplescu a făcut-o publică!

+3 click pentru
galerie

Imagine emoționantă cu fiica lui Carmen Simionescu. Bogdan Căplescu a făcut-o publică! © Instagram

De când au devenit părinți pentru prima dată, Carmen Simionescu și iubitul ei, Bogdan Căplescu sunt în culmea fericirii! Cei doi petrec foarte mult timp în compania fetiței lor și chiar dacă sunt tineri, sunt extrem de dedicați în creșterea și îngrijirea micuței Sofia Maria Rossa. 

În urmă cu 2 săptămâni, Carmen Simionescu a adus pe lume primul ei copil, o fetiță pe nume Sofia Maria Rossa, iar de atunci, viața ei și a lui Bogdan Căplescu s-a schimbat radical. Cei doi sunt niște părinți exemplari și chiar dacă sunt tineri și gurile rele ar spune că nu au experiență, sunt dornici să învețe pe zi ce trece lucruri noi și să fie doi oameni responsabili pentru creșterea și educarea așa cum trebuie a micuței lor. 

Bogdan Căplescu este un tătic extrem de dedicat, iar de curând a postat pe contul lui de Instagram o imagine emoționantă cu micuța Sofia Maria Rossa. 

Îmbrăcată într-un body ce avea desenat celebra „Hello Kitty”, Sofia părea că se bucură de minune în preajma tatălui său. Pentru moment, cei doi părinți nu au dezvăluit chipul fetiței lor, cel mai probabil urmând să facă acest lucru în viitorul apropiat. 

Carmen Simionescu, mămică pentru prima dată

Acum 2 săptămâni, Carmen Simionescu a cunoscut sentimentul de a deveni mamă și este cum nu se poate mai fericită. În direct pentru „Răi da Buni”, frumoasa artistă a povestit totul despre acest moment care îi va schimba viața pentru totdeauna. 

„E o competiție pe social media, cu nunți și bebici. A fost o cununie civilă, făcută doar cu familiile și cu prietenii apropiați, de-asta am ținut așa presa mai la distanță, pentru că momentele importante sunt prețioase și sunt prețioase doar pentru noi.

E foarte cuminte și nici nu știe să plângă! Sunt încă în maternitate și nu pot să o las acolo singură, la bebeluși. Nu am apucat să mă odihnesc și parcă nu-mi vine să o las. Tot timpul auzeam mămici că e ceva unicat și nu credeam...dar până nu simți lucrul ăsta, e inexplicabil...par inutile cuvintele, în momentele astea. Imediat după ce a înecput să plângă s-a liniștit instant, ca și cum ar ști că sunt mama ei” a spus Carmen Simionescu, la „Răi da Buni”, imediat după ce a născut. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro