Imagine de revistă! Fețita Ioanei Grama și-a cunoscut bunica: „În sfârșit are și o nepoțică” / FOTO

+3 click pentru
galerie

Imagine de revistă! Fețita Ioanei Grama și-a cunoscut bunica: „În sfârșit are și o nepoțică” / FOTO © arhivă

Fericire mare în familia Ioanei Grama! Vloggerița a adus pe lume în noaptea de sâmbătă spre duminică o fetiță sănătoasă, pentru care a ales numele Ayana. La câteva ore de la naștere, micuța și-a cunoscut bunica, iar Ioana Grama a fotografiat momentul.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 03:37, pe lume a venit Ayana! Ioana Grama a simțit primele semne încă de sâmbătă dimineață, când a ajuns la spital cu contracții. Însă, Ayana nu s-a grăbit să vină pe lume, ci a vrut să se facă așteptată. Ioana Grama și soțul ei s-au întors acasă și au așteptat marele eveniment, alături de restul familiei.

La câteva ore după naștere, care, spune Ioana Grama, nu a fost deloc ușoară, mama vloggeriței și-a ținut în brațe prima nepoțică! Bunica Ayanei a fost surprinsă de Ioana Grama în acest moment și... pusă pe internet! Admiratorii s-au bucurat, iar Ioana Grama continuă să-i țină la curent cu ce se întâmplă în noua ei viață de mămică. 

„În sfârșit are și o nepoțică”, a scris vloggerița pe imaginea cu mama ei și Ayana. 

Ioana Grama a născut pe cale naturală

„A fost greu, dureros, dar toată lumea a avut dreptate, nimic nu se compară cu momentul în care îţi simţi copilul pe piept. E ciudat, nu îţi vine să crezi că este al tău, e o fericire unică, ciudată. Am născut natural, la 3.37 şi până acum trei ore am avut-o cu mine, am alăptat, a fost minunat. Am trimis-o să mă pot odihni şi încerc să dorm pe reprize. Naşterea naturală e miraculoasă. Nu mă doare nimic şi merg singură la baie. Vă pup şi vă mulţumesc pentru toate gândurile minunate”, a anunțat Ioana Grama pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro