Ioana Grama, noi detalii după ce a născut natural. "A fost greu, dureros, dar este o fericire unică"

+3 click pentru
galerie

Ioana Grama, noi detalii după ce a născut natural. "A fost greu, dureros, dar este o fericire unică" © Instagram

Ioana Grama trăieşte cea mai mare bucurie din viaţa sa. Vloggeriţa a devenit mamă pentru prima dată, duminică dimineaţă, iar întreaga viaţă i s-a schimbat complet. Ioana Grama visa de mult timp la această zi, iar astăzi, de Sfântul Dimitrie Cel Nou minunea s-a întâmplat în viaţa ei.

Ioana Grama şi-a ţinut urmăritorii de pe Instagram la curent cu tot ce se întâmplă pe parcursul sarcinii sale, iar aceştia i-au fost alături cu sfaturi şi mesaje frumoase care au încurajat-o la orice pas.

Ioana Grama a simţit primele semne ale naşterii, sâmbătă dimineaţă, astfel că a mers de urgenţă la spital. Medicul i-a recomandat să mai aştepte câteva ore, astfel că sâmbătă seara s-a internat. Ioana Grama a născut natural, iar Ayana a venit pe lume la ora 03.37.

Proaspăta mămică a povesit că totul a decurs foarte bine, că atât ea şi fetiţa sunt bine, iar acum se odihenşte pentru că a reuşit să doarmă doar trei ore în ultimele 30. De altfel, Ioana Grama a povestit şi despre sentimentul nou care o încearcă, diferit de tot ceea ce a simţit până acum, odată cu venirea pe lume a micuţei sale, Ayana.

"Faţa mea după 3 ore de somn în ultimele 30. A fost greu, dureros, dar toată lumea a avut dreptate, nimic nu se compară cu momentul în care îţi simţi copilul pe piept. E ciudat, nu îţi vine să crezi că este al tău, e o fericire unică, ciudată", a spus Ioana Grama pe Instagram.

"Am născut natural, la 3.37 şi până acum trei ore am avut-o cu mine, am alăptat, a fost minunat. Am trimis-o să mă pot odihni şi încerc să dorm pe reprize. Naşterea naturală e miraculoasă. Nu mă doare nimic şi merg singură la baie. Vă pup şi vă mulţumesc pentru toate gândurile minunate", a scris Ioana Grama pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro