Imaginea care a încins internetul! Anamaria Prodan, fotografiată în sânii goi. FOTO

+3 click pentru
galerie

Imaginea care a încins internetul! Anamaria Prodan, fotografiată în sânii goi. FOTO © Instagram

Anamaria Prodan le dă clasă puștoaicelor de 20 de ani! Sexy impresara a renunțat la orice fel de inhibiție și a participat la o ședință foto ce le-a tăiat răsuflarea internauților.

Anamaria Prodan arată absolut demențial și este într-o formă de zile mari, iar ultima ipostază în care s-a afișat este absolut incendiară. Vedeta a purtat și o costumație nonconformistă și a ales ca accesoriu o coroană, ce i se potrivea de minune. "Nimeni nu mă poate opri! 💫💪🥰", a scris Anamaria Prodan, în dreptul fotografiei. Anamaria Prodan a afișat un trup de zeiță în fotografie, demonstrând încă o dată că ocupă un loc fruntaș în topul celor mai sexy prezențe feminine de la noi.

Imaginea a strâns mii de like-uri, în scurt timp de la publicare, iar admiratorii i-au transmis mesaje frumoase, prin care au apreciat-o pentru curajul de care a dat dovadă. Anamaria Prodan se menține în formă prin mult sport și o alimentație corectă, iar multe persoane s-au întrebat cum reușește să arate impecabil în orice situație. Secretul? O voință de fier și multă determinare, dar și faptul că este o femeie iubită și echilibrată, ce transmite fericire prin toți porii. 

Reality-showul "Prodanca şi Reghe - Preţul succesului" va avea premiera în curând, la Antena Stars! Anamaria Prodan va fi "urmărită" de camere non-stop, atât în România, cât şi în Dubai, America şi pe oriunde va mai ajunge. În cadrul emisiunii, telespectatorii Antena Stars vor putea vedea cum arată viaţa de vedetă în adevăratul sens al cuvântului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro