Imagine emoționantă cu fiica Anamariei Prodan, după ce a fost operată. "Toată lumea a fost aici pentru îngerul meu"

+3 click pentru
galerie

Imagini emoționante cu fiica Anamariei Prodan, după ce a fost operată. "Toată lumea a fost aici pentru îngerul meu" © Instagram

Sarah Dumitrescu a trecut prin momente cumplite atunci când a suferit o accidentare serioasă pe terenul de baschet, în timpul unui meci. Anamaria Prodan a mers imediat în Mississipi, acolo unde urmează cursurile unei universități de prestigiu. 

Sarah Dumitrescu s-a accidentat în timpul unui meci și se pare că este vorba despre o ruptură de ligament, pentru care fata cea mică a Anamariei Prodan a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Astăzi, Sarah a fost externată din spital și va merge acasă, urmând să treacă printr-o perioadă lungă de recuperare. Încă de la auzul veștilor că fiica ei a avut un accident în timp ce evolua pe terenul de baschet, Anamaria Prodan și-a arătat susținerea necondiționată pentru copilul ei. "Iubita mea... ce nu te omoară te face muuullltttt mai puternică! Love u <<uriașul meu drag>>", a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Acum, la externare, colegii de echipă a fiicei Anamariei Prodan au venit la spital pentru a o încuraja pe Sarah, iar alături de ei a fost şi sexy impresara, ce a transmis un mesaj emoționant. "Toată lumea a fost aici pentru îngerul meu. Întreaga echipă o susține. Va reveni mai puternică decât oricând. 🏀❤️🙏#operație", a mai scris Anamaria Prodan, pe rețeaua de socializare. 

Sarah Dumitrescu joacă baschet în America

Sarah Dumitrescu a dat marea lovitură în America. Atunci când a aflat vestea că va juca baschet la echipa Universității din Mississipi a dat vestea cu mult entuziasm, pe Instagram: "Sunt recunoscătoare că am ocazia să joc sportul pe care îl iubesc, la un alt nivel. Aş vrea să le mulţumesc tuturor şcolilor care m-au selectat. Acestea fiind spuse, sunt fericită să anunţ că voi juca la Universitatea Mississippi.", a transmis Sarah pe Twitter.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro