Imagini incendiare cu Bianca Rus la Star Matinal, după ce a slăbit 50 de kilograme! S-a urcat pe scară și a arătat tot. FOTO

+5 click pentru
galerie

Imagini incendiare cu Bianca Rus la Star Matinal, după ce a slăbit 50 de kilograme! S-a urcat pe scară și a arătat tot. FOTO © captura video

Bianca Rus a reușit performanța de a slăbi 50 de kilograme și de atunci este mult mai îndrăzneață în privința hainelor pe care le poartă. Vedeta se menține și are ambiția de a slăbi și mai mult, fiind motivată să își găsească jumătatea.

Bianca Rus a avut o apariție de senzație în platoul Star Matinal, acolo unde a venit îmbrăcată cu o ținută excentrică, așa cum ne-a obișnuit. De remarcat a fost faptul că Bianca Rus a fost foarte curajoasă și s-a afișat într-un body extrem de mulat, cu vedere la talia de viespe, dar și la posteriorul apetisant. 

Se mândrește cu silueta ei

După ce a decis să se opereze pentru a putea scăpa mai repede kilogramele în plus, Bianca Rus a început să fie, în sfârşit, împlinită. Vedeta spune că a început să fie fericită când se uită în oglindă şi poate spune cu sinceritate că oglinda nu mai este duşmanul ei. În trecut, vedeta făcea crize de nervi atunci când cineva o întreba câte kilograme are.

"Mai duceam o Bianca bine eu sunt sora geamănă. De un an jumătate sunt așa, mă simt foarte bine. Am 90, 60, 90. Nu m-am mai îngrășat, dar dacă mai slăbesc un kilogram, două nu mă deranjează.  Mi-a mers foarte bine, numai evenimente, cu jobul e ok. Din ianuarie am alte proiecte, o să mă vedeți, pe sticlă.", a povestit Bianca Rus, la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro