Imagini nedifuzate cu Răzvan Ciobanu! Grăbit, voia să urce într-un taxi

+3 click pentru
galerie

Imagini nedifuzate cu Răzvan Ciobanu! Grăbit, voia să urce într-un taxi © Captură video

Imagini nedifuzate au fost prezentate la "Xtra Night Show" cu Răzvan Ciobanu! Regretatul designer a oferit un interviu în exclusivitate, cu doar câteva săptămâni înainte să moară.

Prezent la un eveniment monden, Răzvan Ciobanu a fost surprins în timp ce pleca, voind să se urce într-un taxi. A rămas câteva minute şi a vorbit despre viaţa lui, despre situaţia financiară şi planurile pe care le are.

"Acolo se poate şi mai bine (n.r. financiar). Ele se vând bine, dar cheltuielile sunt din ce în ce mai mari. Vreo 5 angajaţi am. Este un salariu bun (n.r. pentru e). Scot două colecţii pe an. Eu sunt celebru aici, nu în occident. Rochiile mele costă la fel, de la 450 de lei la... cerul e limita. (...) Mi s-au furat nişte telefoane vechi, un televizor, mulţumesc hoţilor că au fost foarte proşti. Au furat o jachetă de piele. Era lângă paltonul meu foarte scump care costă 5000. Nu e din România", spunea Răzvan Ciobanu. 

Reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de luni, 29 aprilie, după ce s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfăşurare, fiind lansate în mediul online o sumedenie de ipoteze, foarte puţine confirmate până acum.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro