Imagini emoționante cu Răzvan Ciobanu. Creatorul a fost la „Chefi la cuțite”, înainte de a muri. VIDEO

+2 click pentru
galerie

Imagini emoționante cu Răzvan Ciobanu. Creatorul a fost la „Chefi la cuțite”, înainte de a muri. VIDEO © Captură Video

Imagini emoționante au fost difuzate la „Chefi la cuțite”, protagonistul fiind nimeni altul decât regretatul creator de modă Răzvan Ciobanu, care a murit în urmă cu câteva luni, într-un tragic accident rutier. Designerul a fost la „Chefi la cuțite” în calitate de concurent și a încercat să îi impresioneze pe cei trei jurați.

Pe 23 aprilie 2019, cu puțin timp înainte de tragicul accident în care și-a pierdut viața, Răzvan Ciobanu a fost în fața lui Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu. Cu zâmbetul pe buze, ascunzând toate pvoeștile triste care au ieșit la suprafață odată cu moartea lui, creatorul i-a încântat pe chefi cu un preparat tradițional.

Ce a gătit Răzvan Ciobanu

A reușit să îi cucerească pe cei trei jurați cu o plăcintă cu brânză, realizată după rețeta mamei sale. A mărturisit că dacă ar trece mai departe, s-ar vedea în echipa lui Cătălin Scărlătescu, bunul lui prieten pe car își dorea să îl „terorizeze”.

Cât despre rezultat, a fost unul care l-a lăsat până și pe el mască. „Eu nu știu să gătesc!”, a susținut Răzvan Ciobanu, care a reușit să pună mâna pe toate cele trei cuțite ale juraților.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019, în urma unui accident rutier grav. Incidentul a avut loc pe DJ226, Năvodari-Săcele. Potrivit IPJ Constanța, cauza accidentului a fost neatenția șoferului, care a ieșit de pe carosabil și a condus, cu viteză, pe câmp, până când s-a oprit într-un copac. Creatorul de modă a fost înmormântat pe 2 mai 2019, la Cimitirul Progresul din București.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest