În ce relație au rămas Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, după divorț: „Nu mai am nicio problemă să-l văd”

+3 click pentru
galerie

În ce relație au rămas Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, după divorț: „Nu mai am nicio problemă să-l văd” © arhivă

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol și-au spus adio sdupă o căsnicie de aproape 12 ani, iar acum, vedeta scoate la iveală detalii despre cum decurge relația ei cu fostul soț, după ce și-au spus „adio” cu acte în regulă.

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au decis să pună punct căsniciei, după 12 ani în care au împărțit și bune și rele. Recent, vedeta a dezvăluit că are o relație bună cu fostul soț și că, de dragul Ruxandrei, cei doi încearcă să se simtă bine ori de câte ori se văd și să comunice normal. 

Pentru viva.ro, Ioana Ginghină a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre ea și Alexandru Papadopol, după ce și-au spus adio la notar. Cei doi vorbesc zilnic, din câte a declarat vedeta și se înțeleg bine, iar Ioana spune că nu mai are nicio problemă să-și vadă fostul soț. 

„Am sărbătorit ziua Ruxandrei acasă la noi, cu familia, prieteni și colegi de-ai ei. Au fost și mama, sora mea cu fiica ei, cumnata și bunicul din partea lui Alexandru. Și Alexandru, bineînțeles. Am decorat totul frumos, cu tematica Harry Potter. Ne-am făcut tatuaje cu henna și codițe colorate și am avut și animatori.

Și duminică am ieșit în oraș toți trei. Noi oricum vorbim aproape zilnic. Adică nu mai am nicio problemă să-l văd pe Alexandru sau să comunic cu el. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare. El este tatăl copilului meu și îmi doresc ca Ruxi să fi fericită”, a declarat Ioana Ginghină, pentru viva.ro.

Ioana Ginghină, sfătuită de fiica ei să divorțeze de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a traversat o perioadă extrem de dificilă, dar este important că acum este bine și își concentrează atenția pe linișea sa, dar și pe cea a fetiței sale. În timpul în care situația era una extrem de tensionată între ea și Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a mărturisit pentru okmagazine.ro că fiica ei a sfătuit-o să divorțeze, din cauza tuturor lucrurilor negative pe care le trăiau. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro