Ioana Ginghină, despre adevăratul motiv al divorțului de Alexandru Papadopol: „Ca să salvez aparențele și căsnicia, am jucat foarte mult teatru”

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină, despre adevăratul motiv al divorțului de Alexandru Papadopol: „Ca să salvez aparențele și căsnicia, am jucat foarte mult teatru” © Instagram

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol și-au spus adio după o căsnicie eșuată, iar acum, vedeta și-a făcut curaj și a mărturisit unde anume și când s-a produs ruptura dintre ei, care s-a dovedit a fi iremediabilă. 

Ioana Ginghină a acordat un interviu pentru revista Viva, în cadrul căruia a mărtusirit că ruptura dintre ea și Alexandru Papadopol s-a produs în momentul în care cei doi au devenit părinți, iar Ioana a pus-o pe primul loc pe fiica lor. 

Mai mult, Ioana Ginghină a mărturisit că a avut parte de numeroase momente în care  jucat teatru, numai pentru a-și salva căsnicia. 

„Cred că știu unde s-a produs fisura...Este însă doar o presupunere a mea. Atunci când devii mamă, pe primul loc este copilul și apoi restul. Însă cred că omul de lângă tine ar trebui să înțeleagă asta. Poate că trebuia mai multă comunicare, nu știu!
Ca să salvez aparențele și căsnicia, am jucat foarte mult teatru. Nimeni nu a simțit nimic, doar mama. Aici este de fapt problema, că am jucat atâta, încât nu mai știam care este aevărul. Eu mi-aș mai fi dorit un copil, însă Alexandru nu a mai vrut, așa că am respectat dorința lui. 

Probabil că familia mea, educația, exemplul pe care l-am văzut acasă m-au făcut să-mi dorsc atât de mult să rămân în această căsnicie. Pentru că ai mei sunt foarte apropiați, veseli, împăcați cu tot ceea ce sunt și ce au, chair sunt fericiți. M-au surprins plăcut reacțiile lor atunci când le-am spus că am probleme în căsnicie. Nu m-au judecat, nu l-au jduecat nici măcar pe Alexandru, ci doar m-au susținut cu multă iubire. Exact ce aveam nevoie.” a spus Ioana Ginghină, în revista Viva. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro