Ioana Ginghină, tot mai zâmbitoare după despărțirea de Alexandru Papadopol: „Nu mă mai întâlnisem demult cu fericirea”

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină, tot mai zâmbitoare după despărțirea de Alexandru Papadopol: „Nu mă mai întâlnisem demult cu fericirea” © Instagram

De când a divorțat de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină încearcă să-și mențină viața pe linia de plutire și să se bucure de tot ceea ce îi oferă viața. Pe blogul ei personal, Ioana Ginghină povestește tot mai des despre această experiență care a marcat-o, oarecum. 

Deși este o persoană extrem de discretă în ceea ce privește viața ei personală, Ioana Ginghină s-a hotărât să povestească despre tot ce simte, pe blogul ei personal. Vedeta a spus că încearcă să meargă mai departe extrem de optimistă și este hotărâtă să se bucure de tot ceea ce-i oferă viața, după divorțul de Alexandru Papadopol. 

„Aşa mi-au spus toţi, asta simt şi eu să fac acum. E cea mai bună perioadă pentru acest lucru. E vară, e vacanţă, e soare, e cald, deci e timpul pentru distracţie.Să trăiesc clipa... ce o mai însemna şi asta, mi-am zis? Ştiu, în principiu, să mă bucur de prezent, de ce mi se întâmplă, însă ce mi se întâmplă nu e tocmai plăcut, aşa că am plecat la Sibiu. Unde poţi să te vindeci mai bine decât la mama şi la tata în braţe. Părinţii sunt cei care îţi spun sincer că eşti cea mai minunată fiinţă de pe pământ şi pe ei chiar îi crezi. Tot acasă m-am reîntâlnit cu prietenii din copilărie, cu colegii de liceu cu toată adolescenţa mea, lucru care m-a făcut să capăt un vibe, o stare proaspătă, un zâmbet permanent pe buze şi… un strop de Fericire.

Da, parcă nu mă mai întâlnisem demult cu fericirea. Voiam de mult să o regăsesc, dar încercările mele eşuau de fiecare dată. Apoi m-am întors acasă, fără Ruxi, ea a rămas la Sibiu să facă o şcoală de vară şi, m-am trezit pentru prima dată singură în casă… poate părea ciudat, însă o să fiu sinceră cu voi şi o sã vă spun că nu e chiar aşa de rău să fii singură. Dorm într-un pat mare de două persoane… singură. Este fantastic, nu mă mai înghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonală, dacă vreau. Da, chiar că m-am hotărât să trăiesc clipa şi să mă bucur de faptul că sunt liberă“ a scris Ioana Ginghină, pe blogul său personal. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro