În emisiune a evitat să vorbească despre mama ei, dar acum a spus adevărul. Mirela Banias, mesaj pentru cea care i-a dat viaţă

+3 click pentru
galerie

În emisiune a evitat să vorbească despre mama ei, dar acum a spus adevărul. Mirela Banias, mesaj pentru cea care i-a dat viaţă © Facebook

Mirela Banias a fost una dintre cele mai apreciate concurente în timpul emisiunii Insula Iubirii, acolo unde, de altfel, a vorbit foarte mult despre tatăl ei. Ba chiar l-a şi prezentat publicului pe cel mai important bărbat din viaţa sa, părintele său.

În ceea ce o priveşte pe mama ei, Mirela Banias a ales să fie destul de discretă. Ei bine, acum aceasta a decis să spună lucrurilor pe nume şi să dea cărţile pe faţă în ceea ce priveşte relaţia pe care cele două o au.

Dacă, cumva, existau persoane care credeau că Mirela Banias şi mama ei nu se înţeleg, ei bine, acest lucru nu este adevărat nici pe departe. Cele două au o relaţie cum nu se poate mai frumoasă, iar cu ocazia zilei sale de naştere, Mirela Banias a decis să transmită un mesaj de suflet pentru cea care i-a dat viaţă.

Mirela Banias a scris pe Facebook o adevărată declaraţie de dragoste pentru mama ei, alegând ca toată lumea să ştie cât de recunoscătoare îi este celei mai importante femei din viaţa sa.

''La Mulți Ani, dragă mamă! Dacă nu ți-am spus-o niciodată, ți-o spun acum: îți mulțumesc că exiști, îți mulțumesc că ești mama mea, îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare cu mine, îți mulțumesc că m-ai crescut oferindu-mi toată iubirea și fericirea de care un copil are nevoie și îți mulțumesc pentru că nu ai încetat niciodată să crezi în mine. Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere'', a scris Mirela Banias pe Facebook, de ziua mamei sale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro