Mirela Banias, în culmea fericirii la început de an. A vrut ca toţi prietenii ei să ştie asta

+3 click pentru
galerie

Mirela Banias, în culmea fericirii la început de an. A vrut ca toţi prietenii ei să ştie asta © Facebook

Mirela Banias a avut un an 2019 de senzaţie. Fosta concurentă de la Insula Iubirii şi-a văzut visul cu ochii şi s-a căsătorit cu alesul inimii ei.

După ce în 2018, în perioada Sărbătorilor, Mirela Banias le făcea cunoştinţă oamenilor care o iubesc cu bărbatul de care se îndrăgostise, ei bine, câteva luni mai târziu, cei doi deveneau soţ şi soţie. Ba chiar mai mult decât atât, Mirela Banias a devenit şi mamă. Mama copiilor soţului. Chiar dacă cei doi nu sunt biologici, fosta concurentă îi iubeşte ca şi cum ar fi.

Astfel, după un an 2019 cum nu se poate mai bun, Mirela Banias nu avea cum să nu înceapă cu dreptul şi pe 2020. În plus, a avut un motiv extrem de important de sărbătorit, chiar din prima zi a anului: onomastica soţului ei, Vasile. 

Ba chiar Mirela Banias a ţinut să posteze o imagine cu acesta, alături de un mesaj emoţionant pentru bărbatul care a învăţat-o să mai dea o şansă iubirii.

''Anul 2019 mi-a adus cel mai frumos cadou, o familie. Noi vă dorim multă iubire. La mulți ani din partea familiei Tecar. Începem anul cu petrecere. Cum altfel sa îl sărbătoresc pe Vasile al meu, dacă nu cu un bal mascat'', a scris Mirela Banias pe Facebook.

Mirela Banias şi soţul său s-au căsătorit la câteva luni de când s-au cunoscut

Mirela Banias a avut o relaţie cu Ionuţ Gojman, dar pentru că acesta a decis să renunţe la ea şi să rămână ca ispită la ''Insula Iubirii'', ei bine, Mirela Banias şi-a văzut de viaţa ei. L-a cunoscut pe Florin, iar la câteva luni de când au decis să formeze un cuplu, cei doi şi-au unit şi destinele.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro