Mirela Banias, mesaj controversat pe internet, la scurt timp de la căsătorie: „Încă suntem săraci”

+3 click pentru
galerie

Mirela Banias, mesaj controversat pe internet, la scurt timp de la căsătorie: „Încă suntem săraci” © Instagram.com

Mirela Banias a rămas, cu siguranță, unul dintre cele mai controversate personaje din toate cele care au participat la „Insula Iubirii”. După ce și-a asumat căsătoria reală, în cele din urmă, cu Vasile Tecar, bruneta a stârnit din nou controverse și motive de bârfă, în rândul internauților. 

Pe contul ei de Instagram, Mirela Banias a postat o fotografie destul de controversată cu soțul ei, Vasile Tecar. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” s-a dezghizat, zilele trecute pentru Halloween, în „țigancă” și nici soțul ei nu a fost mai prejos! Asortați, cu costume amuzante, înflorate și cât mai kitsch-oase, Mirela Banias și soțul ei au amuzat pe cinste internauții. Mai mult, Mirela a postat și un mesaj amuzant, care a întregit imaginea cu cei doi. 

„Am ajuns și noi la #halloween, nu cred că suntem de speriat, dar de râs, clar suntem😂.
Mie nu îmi lipsesc adidașii hauriți. Nu avem haur pe noi pentru că nu am reușit să vindem cazanul de aramă. 😂.Încă suntem săraci, dar știm să ne distram😂”
a scris Mirela Banias, în dreptul fotografiei cu ea și soțul ei. 

Mirela Banias, la un pas să fie ucisă în închisoare

Mirela Banias a avut parte de o viață de film. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a ajuns în spatele gratiilor după ce a furat mai mult de 100.000 de euro din bancă, pentru soțul său de pe vremea respectivă. Cum legea nu iartă pe nimeni, Mirela a fost nevoită să-și ispășească pedeapsa, iar în închisoare a trăit lucruri cumplite și chiar a fost la un pas de moarte, după ce una dintre colegele sale de celulă a amenințat-o. 

„Am ajuns să fiu şi bătută, să îmi fure hainele, mâncarea, să îmi facă tot felul de chestii. La început, pe carantină, aveam o colegă de cameră periculoasă. Îmi zicea: eu te omor! Îmi făcea cuţit din capac de conservă. Nu dormeam noaptea. Îmi era frică. Am spălat haine la tot penitenciarul. Eram obişnuită din alt mediu. A trebuit să mă descurc. (...) Soţul a dispărut după ce am fost eliberată. A venit cu greu la divorţ, la notar. Mi-a zis sec: că este cu tipa nouă cu un an mai mult decât era cu mine. Avea şi copil", a povestit Mirela Banias, la „Chefi la Cuțite”. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro