Mirela Banias, unde e burta de gravidă? Dovada că fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a mințit din nou

+3 click pentru
galerie

Mirela Banias, unde e burta de gravidă? Dovada că fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a mințit din nou © Instagram

Deși încearcă pe cât posibil să pice mereu într-o postură bună, Mirela Banias nu face altceva decât să mintă oamenii. Așa se face că Mirela Banias a mai bifat o gafă în mediul online, după minciuna legată de nunta cu Vasile Tecar. De această dată, bruneta a mințit în legătură cu sarcina!

Mirela Banias și-a indus din nou urmăritorii de pe Instagram în eroare. După ce a susținut o bună perioadă de timp că este însărcinată cu Vasile Tecar, cel care i-a devenit soț de curând, se pare că lucrurile nu stau deloc așa cum spune bruneta. 

Pe contul ei de Instagram, Mirela Banias a postat o fotografie în care se află alături de verișoara ei, însă la vederea acesteia, internauții au explodat! Toată lumea și-a dat seama că Mirela Banias a mințit din nou, de data aceasta alegând să susțină că este însărcinată, după ce tot spynews.ro v-a dezvăluit că fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a mințit chiar și în legătură cu nunta cu Tecar Vasile. Îmbrăcată lejer, într-o rochie galbenă, relativ mulată pe abdomen, Mirela Banias a scos la iveală faptul că burtica de gravidă este, de fapt...inexistentă!

Internauții, dezamăgiți de faptul că Mirela Banias a mințit în legătură cu sarcina

După ce bruneta a publicat fotografia pe contul ei de Instagram, tot mai multe persoane au ținut să puncteze faptul că aceasta a mințit din nou, iar de această dată, în legătura cu sarcina.

„Eu nu înțeleg cum minți atat.....ba ești gravidă, ba nu mai ești.... încep să cred că Nico are dreptate!! Trist... / Tu parcă erai însărcinată” i-au scris internauții, Mirelei Banias. 

Mirela Banias a mințit și în legătură cu cununia civilă

Mirela Banias a minţit că a făcut cununia civilă, iar oamenii şi-au dat seama după ce au văzut fotografiile de la adevărata ceremonie. Într-un final, Mirela Banias, fostă concurentă la „Insula Iubirii” a dezvăluit de ce a minţit. 

Bruneta susţine că a făcut o cununie civilă falsă doar pentru a scăpa de gura lumii, însă în momentul în care a publicat pe Instagram mai multe fotografii de la adevărata cununie, și-a dezamăgit complet urmăritorii, care nici atunci, dar nici acum nu-și pot explica de ce anume alege Mirela Banias să mintă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro