În plină epidemie de coronavirus, Gabriela Cristea își arată talentul ascuns! Nimeni nu se aștepta. “M-am gândit să lansez totul online”

+3 click pentru
galerie

În plină epidemie de coronavirus, Gabriela Cristea își arată talentul ascuns! Nimeni nu se aștepta. “M-am gândit să lansez totul online” © Instagram

Face ce face și nu se oprește din a ne uimi! Gabriela Cristea este plină de surprize. Frumoasa prezentatoare are un talent ascuns, pe care nu a vrut să-l dezvăluie până acum. În plus, are de gând să lanseze un proiect de zile mari. Despre ce să fie vorba oare? 

Gabriela Cristea nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi din țară. Este iubită și lăudată de toată lumea, având o carieră de-a dreptul impresionantă în ”lumea dragostei”. Și cum reușește să ne surprindă de fiecare dată, vedeta noastră vine cu o dezvăluire bombă. Are un talent ascuns!

”M-am gândit să lansez emisiunea online”

Potrivit Libertatea.ro, bruneta susține că este o bucătăreasă de zile mari, experimentând diverse rețete culinare care îi ies de minune. Familia și prietenii sunt înnebuniți de felul în care gătește frumoasa prezentatoare, așa că, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să câștige bani din ceea ce îi place să facă. Că de, acolo unde e pasiune, totul vine de la sine!

”Mie îmi place mult să gătesc și gătesc chiar super bine. Fac tot felul de prăjituri și tot felul de „drăcii” pe care le dau altora. Am filmat un demo pe care vreau să îl trimit agențiilor de publicitate și când o să fie totul gata o să lansez proiectul pe piață. Deocamdată m-am gândit să lansez emisiunea online și mai vedem”, susține vedeta pentru sursa citată. 

Și cum este în proces de slăbire, Gabriela știe să se abțină de la mâncare. Vedeta Antenei Stars a declarat că poate găti pentru toți și să nu mănânce deloc. La urma urmei, face totul din plăcere. 

„Eu pot să gătesc pentru alţii şi să nu mănânc deloc, pentru că eu gătesc de plăcere şi de plăcerea complimentului. Gătesc aproape în fiecare zi, gătesc pentru fete”, a completat ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro