În plină pandemie de coronavirus, Mirela Vaida nu se lasă! Ce activități face prezentatoare pe timp de izolare

+3 click pentru
galerie

În plină pandemie de coronavirus, Mirela Vaida nu se lasă! Ce activități face prezentatoare pe timp de izolare © instagram

Chiar dacă România se află în plină pandemie de coronavirus, Mirela Vaida nu se lasă. Vedeta își găsește imediat activități pe timp de izolare, care sa o facă să uite de momentele dificile prin care trec milioane de români în aceste momente.

De aproape 3 săptămâni, România se află în stare de urgență, iar oamenii au primit interdicția de a nu mai ieși din casă fără un motiv foarte bine întemeiat, astfel riscând să primească amenzi uriașe.

Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct s-a conformat acestor decizii și singura ieșire este după-amiază atunci când merge la platou pentru a prezenta emisiunea de la Antena 1. În restul timpul, vedeta își găseste activiăți în casă care să înlocuiască ceea ce făcea înainte.

În urmă cu o seară, vedeta de la Antena 1 a postat pe pagina sa de socializare o imagine din locuința sa. Aceasta stătea la masă, cu un pahar de vin roșu și se joacă remi.

”Seara de socializare! Stăm cuminți acasă! 🙏🤗💖🌈, a scris Mirela Vaida pe pagina sa de socializare.

Dat fiind faptul că stă foarte aproape de pădure, vedeta nu ezită să părăsească locuința pentru a se plimba puțin în natură, acolo unde merge singură și unde nu are cu cine să se întâlnească. 

”Amurg / Spre Rai”, a scris ea la două imagini postate pe InstaStory în care este reprezentată o cărere din pădurea din apropierea casei.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro