Informații din interior! Cine va prezenta „Star Matinal” la Antena Stars! Indiciu: este unul dintre cei mai admirați cântăreți din generația nouă! Echipa va avea și o nouă asistentă, coregrafă internațională

+9 click pentru
galerie

Noii membri ai echipei „Star Matinal” © SpyNews

Continuă sezonul schimbărilor la Antena Stars! Cel mai tare matinal începe toamna cu o mutare de toate zilele. Un nou prezentator se va alătura echipei „Star Matinal”, împreună cu o nouă asistentă. Curioși? Primul indiciu pe care îl oferim este acesta: este vorba despre un cântăreț mega apreciat și despre o coregrafă de talie internațională!

„Star Matinal” face schimbări majore în echipa sa! Toamna începe cu noi fețe, care vor aduce un aer fresh la cârma îndrăgitei emisiuni. Pentru că suspansul ține doar până la o limită, vă dezvăluim și marele secret: echipa „Star Matinal” va fi completată de către Mircea Eremia și Zizika! Cântărețul va prezenta alături de Natalia Mateuț, care se va întoarce pentru un nou sezon, în timp ce Zizika va intra în rolul de asistentă.

Pe Mircea Eremia îl știți bine. Este fratele Alinei Eremia, este frumos, talentat și, la numai 21 de ani, este în plină ascensiune a carierei.

De cealaltă parte o avem pe Zizika, un coregraf pentru cluburi din Indonezia, Mallorca și Germania, acolo unde s-a ocupat de coregrafie pentru numeroși artiști și DJ. În țară, a făcut coregrafii și a dansat pentru: Andra, Amna, Matteo, Deep Central, etc. Nu este prima dată când Zizika apare la matinal, fiind în trecut asistentă a emisunii „Star Matinal de Weekend”.

Încântat și nerăbdător, Mircea Eremia a transmis și un mesaj pentru cei care îl așteaptă la cârma emisiunii „Star Matinal”.

„Am deschis lista surprizelor pe care le-am pregătit toamna asta! Din 3 septembrie mă voi alătura echipei Star Matinal. Wow! Sunt nerăbdător și abia aștept să-mi spuneți cum mă voi descurca în rolul de prezentator. Ne vedem de luni până vineri, de la ora 8:00. Tineți-mi pumnii! Abia aștept să avem dimineți de STARuri!”, a transmis Mircea Eremia.

Și Zizika a avut de împărtășit cuvinte pline de entuziasm: „Un nou început, alături de o echipă frumoasă, Mircea Eremia și Natalia Mateuț, la emisiunea Star Matinal pe Antena Stars! Sunt onorată și nerăbdătoare să fiu alături de voi în fiecare dimineață, de luni până vineri!”

Până acum, din echipa „Star Matinal” au făcut parte Răzvan Botezatu, Raluca Dumitru și Natalia Mateuț, care se întoarce pentru un nou sezon. Pe Mircea Eremia și pe Zizika, telespectatorii îi vor putea vedea începând cu data de 3 septembrie, de luni până vineri, în intervalul 8:00 - 11:45, la „Star Matinal”, numai pe Antena Stars. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro