Inhibiţiile nu există! Daniela Gyorfi, apariţie fără chiloţi, în direct

+3 click pentru
galerie

Daniela Gyorfi © captură video

Nu e prima vedetă care preferă să nu poarte chiloţi! Daniela Gyorfi a dezvăluit totul în platoul unei emisiuni TV. Dezinhibată şi la fel de frumoasă ca în adolescenţă, cântăreaţa şi-a surprins admiratorii chiar de ziua de naştere. 

Se pare că Daniela Gyorfi nu e la prima apariţie fără chiloţi. "Tot aşa sunt. Cum m-ai cunoscut. Dacă mi se duce rochia după mine ne-am nenorocit. Dacă cedează ceva de pe mine.. Stau cuminte. Cu picioarele aşa, lipite.", i-a mărturisit Daniela moderatoarei, în direct. 

Soţul ei nu a rămas indiferent la dezvăluirea acestui obicei şi a intervenit cu un mic deliciu. "Important e să fiu eu mulţumit.", a adăugat George Tal.  "Când am cunoscut-o am fost puţin şocat şi am observat din prima că nu are chiloţi, dar a fost interesant.", a mai spus soţul artistei, despre obiceiul ei. Daniela Gyorfi a mărturisit spre final că mai poartă chiloţi din când în când. 

De asemenea, Anda Adam este una dintre numeroasele vedete care au recunoscut de-a lungul timpului că declară război lenjeriei intime, în fiecare zi. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro