Întâlnire de gradul 0. Marcel Toader şi Maria Constanrtin, din nou împreună, la cinci luni de la divorţ

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin şi Marcel Toader au divorţat în urmă cu cini luni © Sorin Cioponea

Marcel Toader şi Maria Constantin au dat nas în nas pentru prima dată după cinci luni, de când cei doi au divorţat. Aproape jumătate de an a trecut de când drumurile Mariei Constantin şi a lui Marcel Toader s-au despărţit. Fiecare încearcă să se concentreze pe carieră şi pe proiectele pe care le are şi să nu dea prea mult interes în acest moment dragostei.

Aşa cum spuneam, cei doi s-au întâlnit întâmplător pe holurile unei televiziuni. Pentru câteva clipe, cei doi foşti soţi au fost, din nou, împreună. Reacţia celor doi a fost una pe măsură. Chiar dacă au dat nas în nas, Marcel Toader şi Maria Constantin au avut o avut o reacţie rece. Cei doi s-au comportat de parcă nici nu s-ar fi cunoscut.

Întrebat despre ce a simţit în momentul în care şi-a revăzut fosta soţie, Marcel Toader a declarat că nu a simţit nimic pentru ea, pentru că el nu are regrete. În plus, Marcel Toader a precizat că nu a vorbit cu Maria Constantin şi nici nu s-au salutat, potrivit informaţiilor din presă. Marcel Toader şi Maria Constantin au divorţat în urmă cu cinci luni, după un mariaj presărat cu certuri, acuzaţii şi un mare scandal.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro