Cum a fost prima experienţă sexuală a lui Marcel Toader! Afaceristul vrea să scrie o carte

+3 click pentru
galerie

Marcel Toader © Facebook

Marcel Toader are o poveste de viaţă demnă de un serial! Nu degeaba afaceristul îşi doreşte să scrie o carte. Recent, acesta a povestit când a avut parte de prima experienţă sexuală, pe când avea numai 18 ani.

Citeşte şi - Marcel Toader, adevărul despre relaţia cu Aida Preda! "Nu există o femeie pe lumea asta să nu pot să îi sucesc minţile"

Marcel Toader a povestit cu lux de amănunte cum a întâlnit-o pe prima femeie din viaţa lui şi cum a reuşit să se facă dispărută după aproape trei ani de când se tot vedeau şi avea mare grijă de el.

"În septembrie 1982, aveam 18 ani, făceam 19 ani în ianuarie. Aveam o relaţie de prietenie cu o colegă de liceu. Îmi dădea întâlniri la care nu a venit niciodată. Tata mi-a spus: la ora 10 amândoi în casă, eu am un frate mai mare. Veneam de la antrenament, aveam un rucsac. O aşteptam pe această presupusă iubită a mea. Eram în parcul Tomis. Emoţii, vine nu vine? La un moment dat pe alee aud paşi de tocuri. Am întors capul şi am văzut o superbă femeie cu un păr foarte creţ, foarte înaltă. Văzând-o am întors privirea imediat să nu creadă că mă uit insistent. S-a aşezat lângă mine. M-au apucat emoţiile. Nu ştiam ce să fac. A pus mâna pe umărul meu şi spune: nici la tine nu a venit la întâlnire? Zic: nu! M-a invitat la o pizza. Pe un ton foarte autoritar. Nu era o locaţie pentru o doamnă ca ea. Când am intrat, toţi sportivii de acolo, colegii mei de la echipă, le-au căzut tacâmurile. Ne-am aşezat la masă şi a a cerut o pizza pentru mine şi o apă pentru ea. A plătit ea. M-a rugat să ne plimbăm în Mamaia. Eu, mândru nevoie mare. Privea marea. Îmi făceam cruci cu limba măcar să o iau în braţe. Mi-a spus să o iau în braţe. S-a întors şi mi-a spus: acum tu vii cu mine. M-am dus la ea acasă. Când am intrat în apartament... canapele de piele, bucătărie americană. Nu ştiam despre ce e vorba. Noaptea respectivă nu am plecat acasă, am stat trei zile acolo. Am avut o relaţie cu ea 4 ani. A doua zi ne-am dus la frizer şi mi-a spus: de acum încolo te tunzi aşa. Ea avea 35 de ani, era cu 17 ani mai mare decât mine, am aflat apoi. Femeia aia a venit când mi-a fost cel mai greu şi cel mai bine. (...) Când m-am angajat la Dinamo. Eu nu ştiam cine e Netty. Am aflat când am ajuns la Dinamo cine e şi de atunci nu am mai văzut-o. Era un ofiţer de informaţii externe, nu avea pe nimeni, nu avea familie. N-am mai văzut-o de pe 5 ianuarie 1985", a spus Marcel Toader. 

Citeşte şi - O nouă cucerire pentru Marcel Toader, la trei luni de la divorț! Ar fi dat-o pe Maria Constantin pe o fostă ispită de la „Insula Iubirii”

Marcel Toader a dezvăluit că el nu a fost niciodată gelos, ba chiar mai mult decât atât, era mândru dacă afla că femeia de lângă el este în atenţia altor bărbaţi. 

"Eu nu am fost gelos, în schimb toate soţiile mele da. Într-un cuplu e întotdeauna o problemă: unul iubeşte, celălalt nu are nimic împotrivă. De ce să fiu gelos? Am mare încredere în mine. Eu sunt foarte mândră dacă după soţia mea se uită toţi bărbaţii. M-am dăruit până la ultima picătură. Nu am fost gelos niciodată. Eu nu le-am urmărit. chiar în ultima relaţie, dacă eu eram gelos, dădeam două telefone şi ştiam şi ce mănâncă în ultimii doi ani. Eu nu sunt un om violent. eu am sunt stil de a spune lucrurile foarte ferm şi foarte concis. cuvintele mele sunt tăioase într-adevăr, spun adevărul. (...) O să scriu o carte cu adevărul pur din fiecare relaţie. eu am fost soţul perfect. eu am vrut să fac copii foarte mulţi, cinci am vrut, am unul. ele nu au vrut. (...) eu am spus stop relaţiilor, niciuna nu a fugit. am trecut pe lângă Maria acum câteva minute, nu ne-am salutat. Nu regret nimic din ce am făcut. Nu mai sufăr", a mai spus Marcel Toader într-o emisiune TV. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro