Întâmplare haioasă cu Adrian Mutu şi Zlatan Ibrahimovic, la Juventus! "Adri, trezeşte-te! Am avut un coşmar". Continuare este epică

Întâmplare haioasă cu Adrian Mutu şi Zlatan Ibrahimovic, la Juventus! "Adri, trezeşte-te! Am avut un coşmar". Continuare este epică © Instagram

Ajuns la 40 de ani, "Briliantul" Adrian Mutu împărăşeşte cu prietenii săi din mediul virtual o mulţime de întâmplări haioase petrecute pe vremea în care împărţea vestiarul cu unii dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai planetei. Multe dintre ele sunt alături de bunul său prieten, suedezul Zlatan Ibrahimovic, cel care îl numea pe Mutu "românul nebun".

Adrian Mutu şi Zlatan Ibrahimovic au fost colegi la Juventus Torino, în sezonul 2005-2006, însă s-a legat o prietenie pe veşnicie. De fiecare dată când s-au reintâlnit, fie în privat, fie adversari pe teren, Zlatan şi Adrian s-au tachinat reciproc, ca doi copii.

Adrian Mutu a postat pe Instagram, în urmă cu puţin timp, o poză cu el şi Zlatan îmbrăţişaţi, cel mai probabil după cucerirea titlului de campion, însă descrierea fotografiei face toţi banii.

"Când eram colegi la Juventus, obişinuiam să dormim în aceeaşi cameră înainte de meciuri. Odată, Zlatan Ibrahimovic s-a trezit în mijlocul nopţii: <<Adri, trezeşte-te! A avut un coşmar! Am visat că Ronaldo (Cristiano) este mai bun decât bine>>. S-a întors la somn doar după ce i-am spus: <<Nu, Zlatan, nu! Tu eşti cel mai bun jucător din lume. Calmează-te şi du-te la somn>>", a scris Mutu.

După ani, Adrian Mutu este cel mai valoros fotbalist român din ultimii 20 de ani, în timp ce Zlatan Ibrahimovic este cel mai bun jucător suedez din istorie, dar şi unul dintre cei mai valoroşi atacanţi ai tuturor timpurilor, fiind în activitate şi acum, la 37 de ani.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro