Interzis cardiacilor! Carmen de la Sălciua, fără lenjerie intimă, în cea mai erotică ipostază de până acum

+3 click pentru
galerie

Interzis cardiacilor! Carmen de la Sălciua, fără lenjerie intimă, în cea mai erotică ipostază de până acum © Instagram

Este o zi importantă pentru Carmen de la Sălciua. Artista urmează să lanseze un videoclip, unul ceva mai atipic, am zice. Asta, pentru că vedeta va apărea în niște ipostaze cu adevărat sexy, în care nu ai mai văzut-o până acum.

Carmen de la Sălciua și-a încântat deja fanii cu niște „teasere”, postând câteva fotografii incendiare în mediul online. Cu exactitate, din timpul unei anume scene erotice, în care vedeta este goală și scufundată într-o baie cu lapte.

Carmen de la Sălciua, cea mai sexy ipostază

Chiar azi, Carmen s-a cam întrecut pe sine. Vedeta le-a dat K.O. admiratorilor, ca să zicem așa, atunci când a postat o imagine din deja celebra cadă cu lapte. Goală și acoperită doar de lichidul tulbure, artista a lăsat să se vadă un detaliu care sigur încinge imaginația oricui: faptul că nu poartă lenjerie intimă.

Totuși, în spatele acestor ipostaze senzuale există și o adevărată pasiune și multă muncă. Carmen scria și despre faptul că iubește să muncească și să facă ceea ce face.

„Am făcut o baie in lapte... și nu am rămas doar cu o piele catifelata ci și cu satisfacția că acest videoclip a adus ceva în plus... Îmi place să muncesc, mai mult decât îmi place să dorm... asta și pentru că somnul e un lux... dar și pentru că fiecare melodie mă aduce mai aproape de sufletele voastre...”, a scris Carmen de la Sălciua, pe Instagram.

Ce poate fi mai eliberator decât o baie în lapte, în timp ce faci ceea ce îți place?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro