Ioana Filimon a ajuns cu mâna în ghips. Mesajul transmis fanilor îngrijorați

+3 click pentru
galerie

Ioana Filimon a ajuns cu mâna în ghips. Mesajul transmis fanilor îngrijorați © Instagram

Ioana Filimon s-a trezit cu o accidentare serioasă, așa cum chiar ea a anunțat pe rețelele de socializare. Vedeta, care trebuia să apară la o emisiune TV, s-a retras în ultima clipă din cauza problemelor de sănătate. Acum, a oferit și câteva cuvinte de încurajare pentru fanii îngrijorați.

Momente grele pentru Ioana Filimon! Se pare că o accidentare i-a pus capac, forțând- o să renunțe la un proiect de televizune. Bruneta a ajuns cu mâna în ghips, semn că este vorba despre ceva destul de serios, chiar dacă nu a intrat în detalii legate de ce a pățit, mai exact.

„Vă mulțumesc pentru mesajele de încurajare. Aveți grija de sănătatea voastră pentru ca este cea mai importantă ❤️❤️❤️ P.S. In curând ma veți vedea într-un nou proiect pe TV 🥰”, a notat Ioana Filimon, pe pagina ei de Instagram.

A avut un 2019 agitat

Anul 2019 a fost unul foarte agitat pentru Ioana Filimon, care s-a trezit în mijlocul unui scandal cu iubitul turc. Acum câteva luni, apărea informația bombă conform căreia vedeta a fost sechestrată în Turcia și că nu ar fi fost lăsată să plece chiar de propriul iubit.

Ulterior, aceste lucruri au fost infirmate de ambii parteneri, care au explicat că a fost doar o neînțelegere pornită de la faptul că Ioana nu le răspunsese părinților la telefon atunci când aceștia au sunat.

Acum, Ioana Filimon este în țară și, chiar dacă nu prea i-a ieșit „lipeala” de data aceasta, se pare că are planuri mari!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro