Ioana Filimon a ajuns cu mâna în ghips. Mesajul transmis fanilor îngrijorați

+3 click pentru
galerie

Ioana Filimon a ajuns cu mâna în ghips. Mesajul transmis fanilor îngrijorați © Instagram

Ioana Filimon s-a trezit cu o accidentare serioasă, așa cum chiar ea a anunțat pe rețelele de socializare. Vedeta, care trebuia să apară la o emisiune TV, s-a retras în ultima clipă din cauza problemelor de sănătate. Acum, a oferit și câteva cuvinte de încurajare pentru fanii îngrijorați.

Momente grele pentru Ioana Filimon! Se pare că o accidentare i-a pus capac, forțând- o să renunțe la un proiect de televizune. Bruneta a ajuns cu mâna în ghips, semn că este vorba despre ceva destul de serios, chiar dacă nu a intrat în detalii legate de ce a pățit, mai exact.

„Vă mulțumesc pentru mesajele de încurajare. Aveți grija de sănătatea voastră pentru ca este cea mai importantă ❤️❤️❤️ P.S. In curând ma veți vedea într-un nou proiect pe TV 🥰”, a notat Ioana Filimon, pe pagina ei de Instagram.

A avut un 2019 agitat

Anul 2019 a fost unul foarte agitat pentru Ioana Filimon, care s-a trezit în mijlocul unui scandal cu iubitul turc. Acum câteva luni, apărea informația bombă conform căreia vedeta a fost sechestrată în Turcia și că nu ar fi fost lăsată să plece chiar de propriul iubit.

Ulterior, aceste lucruri au fost infirmate de ambii parteneri, care au explicat că a fost doar o neînțelegere pornită de la faptul că Ioana nu le răspunsese părinților la telefon atunci când aceștia au sunat.

Acum, Ioana Filimon este în țară și, chiar dacă nu prea i-a ieșit „lipeala” de data aceasta, se pare că are planuri mari!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro