Ioana Filimon, de urgenţă la spital! Vedeta a început anul cu o accidentare gravă / FOTO

+3 click pentru
galerie

Ioana Filimon, de urgenţă la spital! Vedeta a început anul cu o accidentare gravă © Instagram

Ioana Filimon are parte de un început de an cu probleme! Dacă 2019 i-a adus scandalul cu fostul iubit turc, anul acesta... deja o gravă accidentare.

A trecut peste scandalul cu fostul iubit turc, a petrecut Crăciunul printre multe milioane şi milionari, Revelionul aşa cum doar ea ştie şi... poc! Ceva, ceva s-a întâmplat, iar fericirea Ioanei Filimon a fost umbrită de o accidentare.

Ioana Filimon a ajuns de urgenţă la spital, în primele zile ale acestui an. Şatena s-a accidentat grav la mână, iar medicii au hotărât să i-o pună în ghips. Recuperarea va dura cel puţin trei săptămâni, după cum chiar ea a mărturisit, potrivit Antena Stars.

Vedeta şi-a fotografiat mâna şi a pus imaginea pe reţelele de socializare.

Cum a încheiat cel mai tumultos an din viaţa sa

După câteva luni pline de controverse, la finele anului 2019, Ioana Filimon a mers în poligon, acolo unde a exersat de zor să tragă cu pistolul. Dar ce vorbim, că Ioana Filimon are totul în sânge, pentru că tatăl ei a fost poliţist.

"Mi se pare interesant să ştii să tragi cu arma. Tatăl meu a fost poliţist şi din acest motiv mă atrage şi mai mult să trag cu arma. Mă relaxază psihic să vin să trag cu arma", a spus Ioana Filimon.

Ioana Filimon, totul despre problemele cu fostul iubit turc

"Nu am vrut să fac o telenovelă din tot subiectul acesta. Am vrut să se încheie cât mai repede, dar el nu a încetat. A continuat să mintă! Pentru orice chestie eu am dovezi (...) Nu ai cum să iubeşti o persoană după o lună-două... E normal că a fost ceva la mijloc. Nu m-am dus la el pentru că era milionar, mie chiar mi-a plăcut de el la momentul respectiv", a explicat Ioana Filimon pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro