Gata cu suferinţa. Ioana Filimon şi-a refăcut viaţa. Ce face fosta miss, după încheierea scandalului cu iubitul turc

+3 click pentru
galerie

Gata cu suferinţa. Ioana Filimon şi-a refăcut viaţa. Ce face fosta miss, după încheierea scandalului cu iubitul turc © Instagram

Numele Ioanei Filimon a ţinut primele pagini ale ziarelor, după episodul teribil cu iubitul turc. Ioana Filimon a început o poveste de dragoste cu cetăţeanul turc, însă nici prin minte nu i-a trecut că totul se va sfârşi într-un fel de-a dreptul şocant.

Ioana Filimon a fost sechestrată de bărbatul pe care îl plăcea şi cu geu a reuşt să scape din mâinile lui. Acum, după ce a trăit un adevărat coşmar, Ioana Filimon s-a liniştit şi şi-a refăcut viaţa.

Aceasta este, însă, singură, dar liniştită şi nu face decât să se focuseze pe carieră. Ioana Filimon spune că s-a liniştit, iar acest lucru se vede pe chipul ei, astfel că vedeta a decis să le arate telespectatorilor Antena Stars cum încearcă să se relaxeze, dar şi să-şi potolească furia atunci când este cazul.

Ioana Filimon a mers în poligon, acolo unde a exersat de zor să tragă cu pistolul. Dar ce vorbim, că Ioana Filimon are totul în sânge, pentru că tatăl ei a fost poliţist.

"Mi se pare interesant să ştii să tragi cu arma. Tatăl meu a fost poliţist şi din acest motiv mă atrage şi mai mult să trag cu arma. Mă relaxază psihic să vin să trag cu arma", a spus Ioana Filimon la Antena Stars.

Ioana Filimon, totul despre problemele cu fostul iubit turc

"Nu am vrut să fac o telenovelă din tot subiectul acesta. Am vrut să se încheie cât mai repede, dar el nu a încetat. A continuat să mintă! Pentru orice chestie eu am dovezi (...) Nu ai cum să iubeşti o persoană după o lună-două... E normal că a fost ceva la mijloc. Nu m-am dus la el pentru că era milionar, mie chiar mi-a plăcut de el la momentul respectiv", a explicat Ioana Filimon pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro