Răsturnare de situaţie. Fostul iubit turc vrea să depună plângere împotriva Ioanei Filimon. Vedeta, acuzată de furt

+3 click pentru
galerie

Răsturnare de situaţie. Fostul iubit turc vrea să depună plângere împotriva Ioanei Filimon. Vedeta, acuzată de furt © Instagram

Răsturnare de situaţie în cazul războiului dintre Ioana Filimon şi iubitul turc. După ce vedeta ar fi fost sechestrată de acesta şi s-ar fi ajuns chiar şi la Poliţie, acum, iubitul turc vrea să facă plângere la Poliţie pe numele ei.

Iubitul turc vrea să depungă plângere pe numele Ioanei Filimon

Deşi până acum, Ioana Filimon a fost cea care a ajuns la Poliţie dn cauza situaţiei cu iubitul turc, ei bine, acum se pare că rolurile s-au inversat, iar cel care vrea să o dea în judecată pe româncă este chiar fostul partener. Motivul? Ioana Filimon ar fi acuzată de furt, potrivit Antena Stars.

Astfel, fostul iubit ar fi precizat că Ioana Filimon ar fi primit din partea lui un inel extrem de scump, dar şi mai multe sume de bani, pe care nu i le-ar fi restituit. Dezamăgit de situaţie, iubitul turc vrea să se facă dreptate şi să depună plângere pe numele femeii pe care a iubit-o.

Telenovelă între Ioana Filimon şi iubitul turc

Chiar dacă a ajuns în ţară şi acum e bine, lucrurile nu par să se rezolve între Ioana Filimon şi fostul iubit. După ce acesta a fost acuzat că ar fi sechestrat-o, fiind nevoie de intervenţia Ambasadei pentru ca Ioana Filimon să revină în ţară, lucrurile nu s-au liniştit deloc.

În urmă cu câteva săptămâni, Ioana Filimon a decis să-şi redeschidă contul de Instagram însă nu pentru mult timp, pentru că iubitul turc a postat pe contul său un mesaj dubios. "Încheie-ţi viaţa socială. Spui numai minciuni", este mesajul apărut pe pagina milionarului turc. Nu mult a durat, că Ioana şi-a şi închis contul. Ce se află la mijloc? Rămâneţi pe Spynews şi veţi afla tot ce se întâmplă între Ioana Filimon şi fostul iubit turc.

"Ştii cum e, pe social media totul este roz. Nu doresc să comentez. Nu am dat nicio declaraţie oficială, doar ce s-a auzit din surse, din prieteni. Nu aş dori să comentez acest subiect. este un subiect sensibil pentru mine. Eu ştiu mai bine ce s-a întâmplat. (...) Nu doresc să comentez. Cred că sursele de unde ştiţi voi, ştiţi de la ambasadă, nu mai e nevoie să confirm eu ceva. Nici eu nu ştiu ce este în capul lui acum, ce vrea, ce nu vrea. Da, am mai vorbit, mai avem unele lucruri de rezolvat. Nu pot spune că e vorba de împăcare, nici vorbă. Inelul îl trimit zilele acestea înapoi. Prefer să fie totuşi încheiat, să ne reluăm vieţile exact cum au fost înainte. Au fost multe lucruri adevărate din ce s-a spus. Nu doresc să comentez", a spus Ioana Filimon, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro