Turcul acuzat că a sechestrat-o pe Ioana Filimon, teroare în stil mafiot! Ce le-a trimis drept avertisment părinţilor ei

+4 click pentru
galerie

Turcul acuzat că a sechestrat-o pe Ioana Filimon, teroare în stil mafiot! Ce le-a trimis drept avertisment părinţilor ei © arhivă

Războiul dintre Ioana Filimon şi milionarul turc acuzat că a sechestrat-o pare departe de a se încheia. Acum, milionarul este pornit să o lase pe brunetă fără nicio sursă de venit şi îi ameninţă pe toţi care care colaborează cu ea. Mai mult, vizaţi au fost şi părinţii ei care au primit un colet, în semn de avertisment! Ce au găsit înăuntru, de-a dreptul şocant.

Teroare în stil mafiot, în scandalul dintre Ioana Filimon şi milionarul turc! La scurt timp după ce Ioana Filimon a reuşit să se întoarcă în ţară, afaceristul turc, trădat în dragoste, dar şi în orgoliu şi-a conturat foarte bine un plan de răzbunare. Au fost vizaţi şi părinţii Ioanei Filimon care au primit un colet. Când l-au deschis, aceştia au rămas mască! Ca un avertisment, înăuntru, au găsit o inimă de vacă şi un bileţel.

În bileţel, turcul a scris că Ioana l-a trădat, iar data viitoare, în interiorul cutiei părinţii vedetei nu vor mai găsi o inimă de vacă, ci chiar inima ei, potrivit Antena Stars.

Mai mult, afaceristul este hotărât ca să o lase Ioana Filimon fără niciun ban. Îi contactează pe toţi cei cu care Ioana Filimon colaborează şi le spune să stopeze orice colaborare, care i-ar putea aduce un venit. În cazul în care aceştia refuză să pună  "stop" colaborărilor, turcul ameninţă cu blocarea conturilor de pe reţelele de socializare. De altfel, nu puţine sunt persoanele din apropierea vedetei care s-au trezit cu conturile de Instagram blocate. 

Ce vrea milionarul turc? Ei bine, nu-şi vrea banii înapoi, ci doar să primească scuze în mod public, în care vedeta să spună că nu a fost ţinută sechestrată de el. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro