Ioana Filimon, Crăciun printre milioane şi milionari! A dat uitării scandalul cu iubitul turc / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ioana Filimon, Crăciun printre milioane şi milionari! A dat uitării scandalul cu iubitul turc / VIDEO © Instagram

A trecut peste scandalul controversat cu iubitul turc, iar acum şi-a reluat vechile obiceiuri. Ioana Filimon a petrecut Crăciunul printre multe milioane şi milionari. La petrecere a fost prezent şi Liviu Vârciu, care a încins atmosfera cu piesele care l-au consacrat.

Ioana Filimon nu te loveşte, doar te ţine cu ochii pe ea... Dacă mai toate vedetele au petrecut Sarbatorile acasă, cu familia, ei bine, Ioana Filimon a ales o altfel de distracţie. La un local de fiţe, cu alcool din plin, cu prietenii alături şi cu muzica lăutărească. Aşa ca de sărbătoare... 

Ioana Filimon a atras atenţia tuturor cu ţinuta ei extrem de sexy.

Fetele vor să se distreze doar, iar Ioana Filimon este prima pe listă. Vedeta şi-a unduit formele pe piesele cunoscute ale celor de la LA, care au făcut un super show. Liviu Vârciu a fost, ca de obicei, în centrul atenţiei, potrivit Antena Stars.

Distracţia a continuat cu aceeaşi muzică a anilor 2000. Este clar că Ioana Filimon a avut parte de multă voie bună şi distracţie pe cinste, care a continuat până-n zori!

Ioana Filimon, totul despre problemele cu fostul iubit turc

"Nu am vrut să fac o telenovelă din tot subiectul acesta. Am vrut să se încheie cât mai repede, dar el nu a încetat. A continuat să mintă! Pentru orice chestie eu am dovezi (...) Nu ai cum să iubeşti o persoană după o lună-două... E normal că a fost ceva la mijloc. Nu m-am dus la el pentru că era milionar, mie chiar mi-a plăcut de el la momentul respectiv", a explicat Ioana Filimon pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro